I dag spillede det danske landshold en opvarmningskamp før T20 mesterskabet mod det engelske hær -Army XL, som blev spillet i Aldershot i Hampshire, en by kendt som hjemmestedet for det engelske hær.

Danskerne vandt lodtrækningen og valgte at batte først på en pitch, der viste sig at være svær og meget spinner venlig. Det danske hold fik ikke den ønskede start, da både Frederik Klokker og Taha Ahmed faldt hurtigt. Til gengæld bed Aftab Ahmed sig fast og sammen med Michael Pedersen lavede 60 points før Michael blev grebet. Aftab spillede godt ved gærdet indtil han gik for 47 som femte gærde. Med bidrag fra Christo Botma og Rizwan Mahmood nåede danskerne op på 122 på 20 overs.

DK-ARMY2

Michael Pedersen – 3 gærder for 15 samt 14 points

 

Det så ikke godt ud for danskerne, da hæren fik en god start, der blev domineret af Webb med sine 47. Hæren havde dog problemer med den danske spin kvartet ledet af Michael Pedersen som lagde en dæmper på hærens udfoldelser. Michael tog tre gærder mens Hamid Shah med 2 og Bobby Chawla med en sørgede for at hæren ikke kunne nå den danske total og de endte med 109 for 6. Danskernes 122 viste sig at være en god score under de vanskelige forhold.

DK-ARMY3

Aftab Ahmed – topscorer med 47

 

I morgen skal danskerne ud i endnu en opvarmingskamp mod Gibraltar før det går løs med 2 kampe i turneringen på mandag.

Scvorecard Army XL v Denmark XL

 

DK-ARMY1

Michael Pedersen blev udnævnt som Man of the match