Årets breddepokalefinale blev i dag afviklet på Odense stadion mellem Aarhus fra 2 division vest og Taastrup fra 3. division øst. Breddepokalen afvikles over 20 overs og i dag blev vi vidne til tjubang cricket på godt og ondt. Det onde er her, at der er tale om cricket fra bredderækkerne og de tekniske mangler især i markspillet bliver udstillet. Men ud over det, kan sådan en kamp her være ganske underholdende.

Taastrups Aumir Sharzad slår bolden i atletikstadionen………..

Taastrup var først ved gærdet og fik en god start takket være Qaiser Rana der lavede en lynhurtig 30 med 5 grænselsag. Men så snart Aarhus havde fået ham fjernet fik de i stedet Aumir Sharzad, der demonstrerede at han har et godt boldøje. Med 7 grænseslag, hvoraf den ene endte i atletik tadionen, tog han brodden ud af Aarhus kasterne, godt hjulpet af nogle mærkelige markopstillinger. Hans 62, hjulpet godt af Mr. ekstra, gjorde at Taastrup kunne præstere 154 for 9 på deres 20 overs. Det betød at Aarhus måtte lave 174, da Taastrup fik 20 points ekstra, da de er fra 3 division.

Det hjælpe at kunne gribe – Shezad slipper

Aarhus bedste spiller Noorullah Naoristari, der tog 3 gærder for 20 som kaster, gav Aarhus lidt håb med 5 grænseslag som åbner. Men da han blev kastet for 25 var der ingen andre fra Århus der kunne bide sig rigtig fast. Taastrup tog jævnlig gærder og det varede ikke længe før alle kunne fornemme at slaget var tabt for det jyske hold. Det sidste gærde faldt præcis på hundrede og således kunne Tåstrup fejre deres første gevinst som cricketklub.

Aarhus kommer til kort……

Dommer Torsten Ørhøj overrakte pokalen som i øvrigt var kendetagnet ved at de sidste vindere manglede at få deres navn indgraveret.

Lad os håbe at klubberne forsat bakker op om denne turnering som giver de mindre hold noget at kæmpe om og at få spillet twenty/20 circket som er jo sjovt.

Torten Ørhøj overrækker pokalen

Vinerholdet Taastrup