DSC_0071

Ishøjspilleren viser respekt for Amjad Khan

T 2o premieren  blev så vidt vides gennemført næsten overalt i weekenden, selvom de gammeldags hvide sweatere måtte uden på det farvede tøj. Sorte screens var der heller ikke dukket op alle steder, men tænk, tænk, man kan godt spille en T 20 kamp med en almindelig rød bold. Det har knebet med indberetningerne på DCFs side, men ifølge DCFs sekretariatsleder kan klubberne ikke huske deres koder – de har ellers været på regnskabsførerkursus

Glostrup-KB bød på fire glostrup-debutanter, den mest prominente Afzal Virk sidste år i Ishøj, KB lignede sig selv bortset fra at brødrene Hamid og Zishan Shah er vendt hjem til barndomsklubben Svanholm. Glostrup havde også fået ny anfører i Rasmus Kofoed, der afløser Aftab Ahmed, der afløser Paul Johnstone som træner i Glostrup.

Vi har klippet lidt i referat fra kampen på Glostrups hjemmeside:

Det blæste en halv pelikan i Solvangsparken, men den var ikke nok til at bære Glostrupperne til sejr over KB.
Sendt i marken først blev anfører Koefoed, og fætterparret Malik/Malik dominerede KB’erne hvor landsholdsesset Naveed Moughal, nok engang blev et Haroon Malik offer for 0. Enmandshæren Yasir Iqbal lagde anker, og sammen med Hamad Khan førte de KB’s total langsomt op. Vi kastede godt – de første 5 bolde. Den sidste havde vi ikke lyst til at smide i blokhullet, det takkede KB’erne ved at smide den ud over grænsen. Der blev brugt 7 kastere, og vi formåede at tage 2 gærder i 20 overs. Modsat lavede KB kun 115 for 2. Ligeså outstanding Haroon Malik var med 1/10 på 3 overs, ligeså pinligt var det at se ham og Glostrup i marken. 5 tabte gribere og hovedløs markspil.

115 på 20 overs er, og bør ikke være nogen sag. Men landstræneren kunne rystende se den ene Glostrupper efter den anden smide sit gærde væk i forsøg på at lave fancy slag. Eneste mand med fornuft, Shehzad Ahmed, holdt os inde i kampen frem til over nr. 17, da han på komisk vis blev løbet ud via sin partner. Derefter var kampen tabt, og vi var all out på 99. Yasir Iqbal var fremragende kastende, og endte med uhørte 6 for 8 på under 4 overs. Et kig på cricinfo.com viser, at det ville have rakt en 5 plads på listen over bedste kasteresultater, havde kampen været af international kaliber. Nogle gange må man tage hatten af for modstanderen, dette gør vi hermed.

Svanholm havde dobbeltprogram om søndagen mod Ishøj og Nørrebro. Man kunne nok med udgangspunkt i de to kampe tillade sig at at mene, at  Svanholm med Shah brødrene og Amjad Khan nok vil undgå at blive indblandet i bundstridighederne i år.

Det så ikke helt så problematisk ud for Ishøj efter skrækmeddelelserne om voldsom afgang. Holdet lignede i vidt omfang sig selv, men kunne ikke postere mere end  88/7 ( Tarandij Singh 2/13 og Amjad Khan 2/12). Svanholm passerede på 14 overe. Den fra Pakistan netop ankomne og tilsyneladende i god form værende Zameer Khan 34 not out, Zishan Shah 34 og Singh 21 not out . Khan har iøvrigt for et universitethold i Pakistain, der spiller i niveau lige under first class, et par gange præsteret scorer i halvfemserne

 

DSC_0083

Dommer Olsen og gærdespilleren går i dækning for at perfekt ramt drive mod Basit Shahs kastning

 

Svanholm kunne konstatere, at Amjad Khans tilstedeværelse  hjalp på omsætningen i klubbens rekvisitshop, idet beskyttelsesudstyr var en populær handelsvare. Amjad Khan snuppede sig et hattrick (3/11), da Nørrebro var ude for 82 og det passerede Svanholm for to gærder  

Zameer Khan fortsatte sin dominans med 25 not out, mens  Hassan Rashid, særdels fit og med en større slagstyrke, lavede 34 på 32 bolde . Svanholm paserede for tabet af 2 gærder på 11 overe.

Frederik Klokker battede 6, da Skanderborg gæstede Esbjerg, der må have kastet rimeligt, da Skanderborg kun præsterede 121/5 (Søren Kirk 41 – Reklamerede han ikke i fjor med at han ville holde op ??. Unde alle omstændigheder dukkede han op – allerede næsten inden græsset var blevet grønt. Mere end nok for Esbjerg, der var all out for 74.  C. Knight 33 og A. Amjad 3/8.

I serie 2 øst  pressede nyoprykkerne Taastrup  AB indtil holdets hale ikke var i stand til at logre. AB 122/8 (juniorspiller Annique Uddin 54). Taastrup 93 efter at have været 92/6 med 4 overe igen.

DSC_0090

Saif Ahmed – årets første seniorcentury på første spilledag

Svanholm II havde en centuryspiller i Saif Ahmed  med 106 not out ud af 168/4 mod Albertlund. Saif er ligesom Uddin juniorspiller. Uheldigvis for holdet havde Albertslund M Ali der med 94 not out sørgede for at Albertslund passerede  på 17 overe på Svanholms bane 2.