Det lykkedes ikke for det danske U17 hold at få 2 sejre mod Sverige som opvarmning forud for U17 turneringen der begynder på mandag. I lørdagens kamp, hvor danskerne gik først til gærdet, blev en lovende halvleg ødelagt af en kollaps og i marken havde danskerne svenskerne i vanskeligheder men manglede det afgørende punch for at bryde det vindende gærdestand.


Dommerne sagde not out men Mads Rasmussen er i vanskeligheder her.

Danskerne gik ellers frisk til sagen ved gærdet. Man ville tro at det var en 20 overs kamp som Mads Rasmussen spillede ved gærdet. Aggression var også årsag til hans fald samt kollegaen Fazan Ahmed. Mati Malik havde ikke nogen succes så det var Mads Henriksen og Lavanish Prem og senere Mads Nyeng som lagde et grundlag for en god dansk halvleg med 137 for 4 på tavlen. Men da Mads Henriksen som ellers var i kontrol faldt (60) så kollapsede danskerne og de endte at være ude for 169. Ni af de ti gærder faldt som greb og det siger noget om danskernes spil.

Mondozay blev den eneste dansker som ikke blev grebet ud – stokket

Danskerne fik ellers en god start ved at tage et svensk gærde uden at der kom points på tavlen, da Stti Hedevang kastede Sadiqqi. Så tog svenskerne ellers fat og de gik efter deres slag og det gav flere grænseslag end danskerne kunne formå. Danskerne fik ellers lagt mere pres med introduktion af Mads Nyeng og hans venstrehånds spin. Han fik ellers Anjum og Sharma ude på to bolde men fik ikke sit hattrick. Det fik ellers svenskernes keeper Tebut til gærdet og han begyndte at sætte sig på spillet. Efter en drikkepause kom danskerne tilbage med at Nyeng kastede Jadvest på den første bold og Momand blev løbet ud på en direkte indstik. Svenskerne var 97 for 6 og var under pres men Tebut straffede den danske kastning der manglede bid og svenskerne spillede ellers sejren hjem.

Momand løbes ud på Maliks indstik

 

Det kan ikke passe han er ikke ude……….