Svanholms vinderhold i Twenty20-finalen

Svanholms vinderhold i Twenty20-finalen

Brøndbyholdet vandt kampen med 5 gærder i behold

Den danske pokalfinale i cricket, som blev afviklet på Svanholm Park blev en triumf for de regerende danske mestre fra Brøndby.

Svanholm havde ellers tabt til AB i lørdagens elitedivisionskamp, og man kunne måske frygte, at dette nederlag sad i det unge Svanholmhold.

 

T 20 finale 096

Ingen nem situatuation for Skanderborg. 4 gærder ude for 35 efter halvdelen af overne

 

—————————————————————————————————————————–

Der var dog ingen slinger i valsen. Kastningen og markspil var i top fra starten af kampen, og det hjalp naturligvis holdet, at Saad Ahmed fik Danmarks bedste gærdespiller, Frederik Klokker ud med ben for straks i kampens begyndelse. Det satte naturligvis sit præg på resten af Skanderborgs hold, og de formåede kun at score 91 points for 8 gærder. Det var stort set kun Anders Bülow, der spillede en meget hurtigt og flot innings, der rigtigt var i stand til at genere Svanholms bowlere. Dog skal vi skynde os at rose kampens ”Man off the match” Christian Thorstedt med behjertede 17 not out på 18 bolde

 

.——————————————————————————————————————————-T 20 finale 089

En af tre Skanderborgs løbet ud. Vejret var forfærdeligt og man ville ikke have spillet en normal kamp. Gærdespillerne kunne ikke vende hurtigt, når de blev sendt tilbage og så endte det som her

 

T 20 finale 105

Nok en løbet ud

 

 

T 20 finale 100

Kamran Mahmood var ved at slå sit hoved i stykker, da han gik ud efter først at have lavet et scoop-slag forbi en ikke eksisterende slip. Bolden efter kastede Saif Ahmad præcis samme bold, Amjad Khan havde bare stillet sig op i slippen og fik en nem bold i næverne

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Svanholms bowlere var gode og bowlede stort set alle op til deres bedste meldes der. Saif Ahmed tog 2 for 18, Mads Henriksen og Saad Ahmed tog begge 1 gærde for 10, meden anfører Amjad Khan tog 1 for 21 på sine 4 overs.

 T 20 finale 105 T 20 finale 109 T 20 finale 149 T 20 finale 141

 List af hvert. To skanserbogenser løbet ud, en svanholmer stokket ud og Zuishan Shah deltager i Chr. Thostedts hattrick

 —————————————————————————————————————————————

Denne total så ud til på forhånd at være rimelig nem at overgå, men pludselig fik den unge talentfulde Skanderborgbowler Christian Thorstedt fat i Svanholms gærdespillere og tog et hattrick i sit fornemme kasteresultat med 4 gærder 17 points. Det var måske meget godt for Svanholm, at Christian først blev bragt ind i Skanderborgs kasteangreb ved totalen 5o.

Alt sammen blev senere ligegyldigt, da Svanholms spillende træner Amjad Khan, tog  battet i egen hånd hånden og fik smadret 22 points ud på den ellers normalt billige Skanderborg-bowler Morten Kristensen i en over.

Til sidst spillede de to unge Svanholm-gærdespillere Mads Henriksen og Saad Ahmed godt og sammenbidt sejren stille og roligt hjem til Brøndbyholdet, der nu også kan bryste sig med prædikatet danske pokalmestre i Twent20-cricket, dette spil, som er så populært i den store cricketverden.

Man kan måske ærgre sig over, at Christian Thorstedt ikke er med i landsholdtruppen, hvis han ville noget højere op på bedre plan end elitedivisionen, burde han melde sig klar til landstræneren.

 

 

T 20 finale 163

Man of the match Chruistian Thorstedt får et sæt handsker af formand Umair Butt

Svanholms formand Søren Henriksen udtrykte stor tilfredshed med begge holds præstationer, selv om Skanderborgs gærdespil nok ikke levede op til vanlig standard. Han var dog yderst tilfreds med sit holds markspil og kastning, hvor holdet fik en smule oprejsning oven på nederlaget til AB i elitedivisionen i lørdags. I sær havde Zheshan Khan en superstopning og løbet ud på Skanderborgs Rizwan Mahmood, lige da Skanderborgspilleren var kommet ind.

Jørgen Jønsson 

T 20 finale 120

Der var minipoutstævne med omkring 50 deltagere før kampen -Husum kom med to hold – og der var opstillet hoppeborg til putterne efter deres stævne. Desværre regnede det så meget hele dagen, at der ikke var mange putter tilbage, så lederne fra venstre Lars Hedegård, Jørg Krüger, Sonnich Thacker og Rasmus Kofoed måtte nøjes med at beundre den hpndfuld, der hoppede.

T 20 finale 158

DCF havde hyret Hernings Robert Slator fra Herning  til at være diskjockey og kommentator. Gklostrups Henrik Bjerregård og ars Hedegård lytter til hans udfoldelser