Bashir Shah lå ned med landsholdet men stod op med KB

Bashir Shah lå ned med landsholdet men stod op med KB

En weekend med en stor overraskelse og en favoritsejr

Der bliver formentlig stor spænding både i top og bund i Elitedivisionen

Svanholm har ikke været så stabile ved gærdet indtil nu, og det endte da også galt i weekendens kamp mod AB, som viste meget tæt kastning, lyder det anderkendende fra flere sider.

Svanholm valgte at batte først, og holdet fik da den lille opmuntring, at Zameer Khan endelig fik gang i sit gærdespil med 48 points på tavlen. På nær 10.gærdet Basit Naved (21), der endnu engang fik vist, at han også er brugbar som gærdespiller, var der ikke mange af Svanholms gærdespillere der lyste op. Totalen kom efter møje og besvær op på 165 for alle.

Bedste kaster for AB var J. Ali med 3 gærder for 34, men mest iøjnefaldende var det måske, at den unge offskruekaster Annique Uddin bowlede meget præcist og økonomisk med 2 gærder for kun 22 på sine 10 overs.

Normalt havde denne score på den store bane på Svanholm Park, nok været tilstrækkelig, men et godt kæmpende AB.hold, som vi i sidste uge spåede flere gode resultater i denne sæson, fordi holdet indeholder en god blanding af unge talenter og nye erfarne spillere, ville det altså anderledes. Man kæmpede alt hvad man har lært, og selv om Svanholmbowleren Hamid Shah, nærmest var uspillelig ( 4 gærder for 15 på sine 10 overs), spillede AB-gærdespillerne pænt uden om ham, og passerede Svanholms 165 på 3 sidste bold med sidste gærde inde. Det var den hårdtslående Naved Mughal (50 not out), som måske ikke besidder det helt perfekte benarbejde, men har et fantastiks godt boldøje og slagkraft, han spillede sammen med sit lykkelige hold sejren hjem. Referenten, der befinder sig på Mallorca, har af samme grund ikke haft mulighed for at finde ABs sidste sejr over Svanholm frem i arkiverne, men det er vel længe. Stort tillykke til AB, og et puf til Svanholm, som måske har mistet lidt af sidste års ”Amjad Khan-effekt”, nu ser det ud som om Elitedivisionen i toppen er helt åbent.

KB tromlede Nørrebro over, så kampen blev færdig på under 3 timer

Nørrebro var ude på godt 30 overs for 63 points for alle, hvor kun J. Toqeer (15) og J. Ashrsff (16) formåede at score to-cifret.  KB ser ud til at blive et godt bud i mesterskabskampen, i denne kamp tog Aftab Ahmed 2 for 4 og Yasir Iqbal 2 for 5 medens Omar Hayat fik 2 for 17.

Denne Nørrebro-total overtrumfede KB for tabet af 3 gærder- Aftab 31 på 21 bolde og Yasir Iqbal 16 på 16 bolde, og man havde kun brug for 10 overs, så kampen sluttede ved frokosttid.

Med hensyn til Nørrebro, nu har de jo allerede en sejr i bagagen, og hvis der skal flere til, bliver vi nødt til at gentage os selv fra sidste sæson- Nørrebro-spillerne bliver nødt til at tale om, at det i første omgang handeler om at bruge det antal overs, der er blevet holdet tildelt, det giver faktisk altid flest points i længden.

Jørgen Jønsson