Glostrup tabte for helt unormale fjerde gang i år – denne gang til Svanholm – og Herning vandt den første af sine kampe på dobbeltturen – over Nørrebro – så nu synes kampen om DM alene at være et internt opgør mellem Herning og Svanholm. De to hold har spillet de to indbyrdes kampe med en sejr hver til følge – og ender begge hold med at vinde resten af kampene skal der en omkamp til om mesterskabet.


Aftab Ahmed (kaster) og Ali Ahmed (gærdespiller) i en close løbet ud situation

Svanholm – Glostrup var en udsat kamp – den første aflyst p.g.a. regn Omkampen var lagt på en dato, som holdene i første omgang var enige om – men klubbens to første violiner Henrik Hansen og David Borchersen havde glemt, at de var forhindret. Efter diverse mailudvekslinger om den flytning endte det med, at Glostrup måtte stille op uden 2/5 af sit kasteangreb og tænkte, at det under disse omstændigheder nok var bedst at gå først til gærdet, da holdet vandt lodtrækningen.

Inde – sagde dommeren

På den tunge bane kom Glostrup aldrig i gang. Sair Anjum (2/22 på 10 overe) og Zishan Shah gav ikke meget ved dørene og da Bobby Chawla kunne levere 10 overe (2/14) nåede tempoet kun op på omkring de 2 pr. over. Havde det ikke været for en sidstegærdestand på 22 havde holdet været ude for 79 – nu blev det til 102.

Ud med dig. Tim Jensen synes det samme som Glenn Larsen og Ali Ahmed er ude lbw

Rohit Kanaija og Zishan Shah virkede usikre i begyndelsen, Kanaija var ude ved totalen 18 – men 13 i en over fra Zishan Shah mod Glostrups normale maidenoverkaster Glenn Larsen – bragte Svanholm på vinderkurs – og holdet passerede for 3 gærder på 27 overe. Shah leverede en gang aggressive drives og med fem firere scorede han fem gange så mange af slagsen som det samlede Glostrup-hold.

Hamid Shah griber Rasmus Nielsen

Der kunne ikke spilles på Kløvermarken, hvis cricketbane bringer tankerne hen på oversvømmelserne i Pakistan, så Albertslund blev skuepladsen for Nørrebro-Herning. Måtten var helt ny, pitchen usikker og græsset langt, så basis for underlige ting var der, men det gik rimeligt efter bogen. Aftab Ahmed (41) ledte Nørrebros halvleg, så den blev på 132. Jacob Larsen tog 4 gærder for 10 – på 10 overe !!!

Mogens Christiansen var hurtig ude for Herning, men Troels Thøgersen i vanlig stil (65x) blev stående, mens i alt 5 herning-gærder faldt, førend passagen var en kendsgerning.