Ishøj-Svanholm d. 10.814 004

Måske skulle keeper Taha Ahmed have beholdt hjelmen på !! Ishøjs topscorer Zehan Elahi batter, Saad Ahmed kaster

Søndagen bød på et beskedent program med 2 kampe i elitedivisonen og en i 1. division – alle i Københavnsområdet.

Der var truet med skybrudslignende tilstande henad aftenen, men vandet nåede dog aldrig til cricketkampene.

Til gengæld havde lørdagens voldsomme regnvejr den indvirkning, at banerne var tunge og der var ikke meget liv i pitchene – i hvert fald i de to kampe i elitedivisionen.

Ishøj-Svanholm d. 10.814 007

Hamid Shah får dommer Luthers finger til at løfte sig for en lbw mod Tahir Siddique.

Det var en kunst at komme frem til KBs bane, da halvdelen af Frederiksberg var lukket af på grund af Post Danmark cykelløbet. At alle nåede frem til tiden trods alle afspærringerne – så der ikke blev nogen udsættelse – var KB mest ked af, fordi holdet tabte lodtrækningen og måtte i en våd mark – trods holdets anmodning om udsættelse, så duggen kunne forsvinde.

Glostrup må altid have mange friske spillere, da holdopstillingerne er usædvanligt varierende. Her manglede man et af det bedste kort, Shezad Ahmed, men broderen Aftab tog over og spillede efter hans normalte standard en umådelig betænksom halvleg med 37 points på 51 bolde. Men det er altså også svært at agere sekserkonge på KBs pitch – især en våd dag.

De fleste af Glostrups spillere blev hængende en rum tid – H. Malik længst med 7 points på 56 bolde. Spændende må det have været at se på !

KB forklarede deres manglende gennembrudskaft med, at bolden efter at have været dyppet i duggen den første halve time var som en karklud at kaste med.

Alt i alt skrabede Glostrup 152 sammen – og det kan være svært nok at indhente på KBs pitch og uden et par af de sædvanlige Kbere blandt andet Aftab Ahmed.

Der var ingen af KBs esser, Yassir Iqbal,  Omar Hayat (der ellers har haft en god sæson), Hamad Khan og Mughal, hvoraf ingen -trods forsøg på at blive hængende nogen tid – kom ordentlig i gang. Denne kamp, der må betegnes som den foreløbige kamp om bronzen endte med, at KB var ude for 112 på 40 overe.  Glostrups offspinner Mati Malik havde en overordentlig god dag med 3 gærder for 15 på 10 overe.

Svanholm uden den karantæneramte Amjad Khan måtte også først i marken i Ishøj, hvor banen var tung og pitchen uden liv. Ishøj blev hængende i alle 50 overe og endte med 159/8 især takket være Zeshan Elahis 35 på 53 bolde (Hamid Shah 2/17 på 9 overe).

Ishøj-Svanholm d. 10.814 010

Indstik i gærdet, men ishøjspilleren nåede ind

Svanholm gik også forsigtigt til værks efter at have mistet Zameer Khan ved totalen 17. Ishøjs næste offer blev den for hans natur meget forsigtigt spillende Saif Ahmed (22) ved totalen 60 i den tyvende over. Men så var det slut med Ishøjs glæder. Mads Henriksen 62 not out på 101 bolde med et utal af slag ud i hænderne på Ishøjs rundkredsmark og Hamid Shah (51 på 60 bolde) sørgede for passage i over nr. 40.

Ishøj-Svanholm d. 10.814 019

Forgæves forsøg på greb i baglæns løb fra Ishøjspiller mod Mads Henriksen. Mærk dommer Bindslev i position

Skal vi underholde med noget usagligt, så kan vi fortælle om dommer Niels Bindslev, der stillede op i myndeslank udgave. Han har nu aldrig været tyk, men nu kunne han slet  ikke fylde dommerdragten ud. Vi småfede ville gerne have at vide, hvordan man gør det. Ikke så svært, sagde Bindslev. Bare en lille løbetur i ny og næ og så en kartoffel mindre pr. dag.  Har du også kvittet rødvinen, spurgte vi. Nej da, svarede han . Tror du jeg er fanatiker !

 Følg den opskrift – og spar slankebøgerne !!

Ishøj-Svanholm d. 10.814 022

Hamid Shah angriber

Ishøj-Svanholm d. 10.814 026

 

Mads Henriksens og Hamid Shahs uafsluttede gærdestand  bragte Svanholm fra 60/2 til de vindende 160

  1. divsion

AB, der igen ikke kunne finde ud af at få livescoren til at fungere kontinuerligt – det skal faktisk give en bøde – havde i den succesrige U19 landsholdsspiller Annique Uddin den samlende person på gærdesiden, da holdet kom et langt stykke nærmere en oprykningsplads ved at slå Svanholm II sikkert. Det var kampen mellem stillingens nr. 1 og 2 i 1. division.

Uddin scorede 77 på 101 bolde og næsthøjest var Mr. Extra med de for svanholmerne pinlige 36 i en halvleg på 228. Da Svanholms fem første var ude for 40 var det bal  sådan set forbi. Bilal Khan med 33 på 27 bolde og drengespilleren  Saud Munir med 32 på  90 bolde !! sørgede dog for en nogenlunde hæderlig sluttotal  på 142. Atta Ullah 5/23.

SN