Hassan Rashid batter nu med stor selvtillid

Hassan Rashid batter nu med stor selvtillid

Mads Henriksen ydede en flot allround-præstation

Herning som vandt lodtrækningen valgte at gå i marken først, og startede faktisk godt med at have 3 Svanholm-gærder ude for 33 points – så gode spillere som Amjad Khan, Zameer Khan og unge Saif Ahmed var dem, det gik ud over-men det lykkedes genopstande Hassan Rashid,(51) som har været en tur nede på andet-holdet og tanke selvtillid, og Zishan Shan (22) at få etableret den første gode gærdestand med 64 points. Den næste gode gærdestand stod Mads Henriksen og englænderen David Bell for med 65 points, selv om Bell (24 på 52 bolde) ikke er nogen hurtigscorende spiller, mente anfører Amjad Khan, at han og i sær Mads Henriksen(53) der igen spillede en god halvleg, var et vigtigt partnership, i bestræbelserne på at få en større total i den sidste ende. Saad Ahmad sluttede halvlegen af med nogle gode offensive stød, og blev noteret for 23 not out på kun 15 bolde. Svanholm afsluttede sin halvleg med 232 for 7 på de 50 overs

Den i cricketkredse lidt forsmåede legspinbowler I. Saumy bowlede virkelig godt og tæt i denne kamp, hvor Svanholmspillerne spillede ham med stor respekt. Saumy sluttede med et så billigt kasteresultat med 2 gærder for 27 på sine 10 overs. Gode gamle Per Pedersen, som er blevet 51 år, bowlede næsten som i ungdommens vår og tog også 2 gærder for 27, men på 4 overs.

Herning kunne ikke stille noget op mod Svanholms kastebatteri

Herning startede katastrofalt ved gærdet. Efter de første 6 overs var der 4 ude for kun 5 points. Spilleren der i starten fuldstændig trak selvtilliden ud af den jyske gærde side, var den unge fastbowler Mads Henriksen, der når han bowler igennem, og med den gode attitude, nærmest var umulig for Hernings gærdespillere at dæmme op for. Mads Henriksen tog i alt 3 gærder for kun 13 points på 7 overs, og var virkelig giftig i sin kastning i dag, i sær tog han et af gærderne på en smuk trukket bold, det virkede godt gennemtænkt og svær at spille, alle 3 pinde lagde sig også ned i erkendelse afden gode kastning. De 3 andre svanholmkastere som tog 2 gærder hver var Amjad Khan (2for 6), Saad Ahmed (2 for 9) og Basit Naved (2 for 17) ingen Herning-gærdespiller fik fat i noget, og holdet faldt sammen som mod Ishøj for nylig og scorede kun 53 på 25 overs.

Anfører Khan bowler en Herningspiller ud

Anfører Khan bowler en Herningspiller ud

Vi spurgte Hernings anfører Lars Hedegaard hvad der er galt med holdets gærdeside ” Jeg ved det ikke rigtigt, og selv om Svanholm bowlede godt i dag, må vi erkende at vi pt ikke er bedre” sagde Lars Hedegaard.

Herning har nu tabt de første 3 kampe, og hvis ikke der bliver kæmpet bedre i morgen mod AB, kan jyderne igen få store problemer.

Mads Henriksen til højre var kampens bedste spiller

Mads Henriksen til højre var kampens bedste spiller

Jørgen Jønsson