jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 043

Svanholms guldvinder: Øverst fra venstre: Mads Henriksen (a), Jonas Henriksen, Ichtesham Asif, Saud Munir. Midterste række:Aske Larsen, Toke Larsen og Nabil Asgahr. Siddende : Saif Ahmed,  Hussain Bashir, Said Alam (k),  Azaan Ur-Rehman

 

 

Lilleputfinale søndag: Svanholm-Ishøj

 

Ingen jyske juniorhold havde lyst eller mulighed for at deltage i junior-DM, selvom der er åbnet for muligheden for kombinerede hold. Måske havde de lugtet, at vejret var usædvanligt surt. En tæt tåge  lå ved start over banen og forsvandt først op ad dagen, men efterlod sine spor i form af våde forhold.

Da den sjællandske nummer tre og fire KB og Køge ikke syntes, at det ville give sportslig mening  at deltage i et finalestævne, var det atter i år Svanholm og AB, der var tilbage til en finale om det danske juniormesterskab på Svanholm Park.

 

jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 017

Vildt sving, men nul resultat fr Saif Ahmed. Keeperen har bolden

AB vandt DM i 2012, Svanholm vandt i 2013 og i den indledende østturnering, der er gennemført med seks hold,  har hvert hold vundet en af de indbyrdes kampe, så umiddelbart var der lagt op til en spændende finale.

Det forudsatte dog  – ABs lidt mindre bredde taget i betragtning -en større pointsproduktion af ABs to førsteholdsspillere Annique Uddin og Jawad Ali (der scorede 65 sidst, da de to hold mødtes). Mens Annique gjorde sit med 44 – godt hjulpet af to drop – havde anfører Jawad Ali mindre sans for,  hvilken markspiller han skulle ramme og slog spinner Rehman ud til den forkerte og var ude for 4.

Annique Uddins 44 kunne ikke redde ABs halvleg, da ingen andre lavede over 9, så det blev til 98 på små 35 overe ud af de tilladte 40.

Det var Svanholms spinnere Saif Ahmed og Azaan Ur-Rehan (sidstnævnte 1 for 8 på seks overe), der efter en ret lystig AB-start holdt de resterende ABere  i en jernnæve og Saud Munir ryddede halen med 4/27.

jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 030

Man of the match til Saif Ahmed. Tætte konkurrenter  til battet var Said Alam og Annique Uddin – havde man fulgt livescoresystemet skulle det have været Saud Munir for han 4/27

Svanholms to åbnere Said Alam (42 not out) og Saif Ahmed (42) scorede i et tempo, som skulle de nå et lyntog og efter 12 overe havde Svanholm 91, da Saif Ahmed blev grebet. Said Alam og Mads Henriksen sluttede af. Alam har på å det seneste  undergået en bemærkelsesværdig transformation, fra langsommelig åbner til angribende hver bold med succes – også i 1 division. Han må kunne tjene guld på at sælge opskriften.

Det var Svanholms 20 junior-DM siden Korsør vandt det første juniordanmarksmesterskab i 1955.

 

jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 036

ABs sølvvindere. Holdet bestod af Annique Uddin, Harris Ahmed, Ammar Haider, Jawad Ali (a), Bilal Iqbal, Mudabar Hussein, Said Saeed (k), Suleman Naim, Hassan Zahid, Benyamin Ahmed, Bilal Hussain

 

Lilleputsemifinalerne

Finalen om lilleput-DM kommer højst overraskende til at stå mellem de sjællandske nummer to og tre Ishøj og Svanholm.

AB har vundet den københavnske række og har et særdeles lovende kuld og referenten regnede dem for storfavoritter. Men  AB var så uheldig i den ene semifinale at møde en offspinner i form af Svanholms Abdullah Mahmood, hvis bolde kom ind langvejs fra udenfor offpinden og så med god længde.. Han ødelagde totalt ABs halvleg, da han tog ABs  5 første gærder for 7 points – og AB hade mistet hele toppen af lagkagen for for 15-16 points. Selvom det gik nemmere for de næste, da Mehmood havde kastet sine tilladte 7 overe (resultat 5/7) kunne de ikke redde halvlegen og AB var ude for 44 efter at have slået Svanholm to gange i den indledende turnering.

Forinden havde Svanholm lavet 121 /7 på de tilladte 32 overe. Den lille venstrehåndsspiller Ali Lucky holdt sammen på halvlegen med 40 og fandt, da 5 svanholmgærder var ude for omkring 50, en partner i Reman Mahmood (24).

 

jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 009

Det var nok ikke den måde, den svanholmer er instrueret i at spille på.

jjuniorfinale Svanholm-AB og lilleput-seni 047

Gærdefald hos ABs lilleputter

Vi har ikke kunnet skaffe præcise tal fra den anden semifinale, der afvikledes i Ishøj. Horsens startede med omkring 71 og det passerede Ishøj ved hjælp af klubbens ”nybegyndersidstegærde”.

Finale Svanholm-Ishøj og kamp om bronce: AB-Horsens søndag kl. 11.00 på Svanholm Park

Video fra AB-Svanholm, lp. Abdullah Mahmood kaster en ABer ud.

 IMG_3639 (1)