Søndagens vigtigste begivenhed var finaledagen i 20/20 turnering mens der i Jylland blev spillet to 1.divisionskampe hvoraf den ene var en regnvejrskamp. Anden dagen af 20/20 turneringen bar præg af at være dagen derpå da det var mere stille på banerne. Og når vi kom til finalen var der tydelig forskel mellem holdene var angår den fysiske udfoldelse og tilstand.

Glostrup skulle møde Svanholm i den sidste runde og for at Glostrup skulle komme i finalen var kravet en sejr og en sejr stor nok til at komme forbi Nørrebro, der var foran mht. koefficient. Det var nok derfor Glostrup gik først til gærdet og de fik en glimrende start. Det første gærde faldt først ved 72 efter ca. 10 overs. Men efter Scott O’Brien gik efter sin sædvanlige 2 scoringsslag halvleg gik gassen af ballonen og det kneb Glostrup at kunne score hurtigt. Man skal dog huske 2 ting i den forbindelse. Det er en stor bane og Svanholms markspil er hurtigt og aggressivt. Glostrup endte med 123 for 5 med Peter Poulsen (54) og Shehzad Ahmed (32) som åbnere og hovedaktører.
Totalen var ingen udfordring for Svanholm set i bakspejlet. De kørte sejren hjem med deres løben mellem gærderne og en lynhalvleg fra Zishan Shah og vandt en sejr på otte stående gærder med 4 overs i behold. Svanholm var klar til finalen.

I den anden formiddagskamp mødtes Herning og Nørrebro. Herning var opsat på at tage hjem med en sejr og valgte først at gå til gærdet. Trods tabet af Troels Thøgersen lykkedes det Martin Christensen (38) og Michael Pedersen (48) at få gang i scoringen. Da Martin gik ved 83 var man i gang med det niende over. Efter 20 havde Herning 169 på tavlen. Det var en udfordring for Nørrebro. De var lid i problemer med 3 nede for 33 men Saad Hafeez (67) og Rashid Ali (17) fik holdet på rette kurs indtil Rashid blev kastet ud af Hernings nye våben Glen Hedevang. Men så længe Saad var ved gærdet var Nørrebro på sejrskurs, men så slog Glen til med et præcis indstik på en hurtige ener og Saad var væk. Det var vendepunktet for kampen da Nørrebro tabte luften og endte på 148 for 8.


Saad Hafeez løbet ud fra Glen Hedevangs indstik

Hernings sejr betød at Herning, Glostrup og Nørrebro endte med en sejr hver og derfor måtte turneringslederen finde regnemaskinen frem for at finde holdet med det bedste koefficient. Det blev Nørrebro der skulle møde Svanholm i finalen.


Zishan Shah løbet ud fra Aftab Ahmeds indstik

Finalen blev ikke den store oplevelse. Der var for megen forskel mellem de to hold. Det var tydeligt at Nørrebro var mærket af at havde spillet 3 kampe forinden mens Svanholms unge hold var i god træning. Svanholms gærdespillere løb 2 hvor Nørrebro kun løb en og i marken var Nørrebros kropsprog tydeligt at læse. Nørrebro var ved gærdet første og trods 26 fra Faisal Siddique og Saad Hafeez med 33 not out kunne totalen ikke blive mere end 116 for 7. Det var igen ikke den store udfordring for Svanholm der med Z Khan med 55 not out spillede sejren hjem på 7 stående gærder.

Efter kampen fik Svanholm pokalen og man uddelte “Man of the Series” præmien som var et af de nye 20/20 bats. Sejren gik til Hamid Shah der med sit gærdespil inklusiv en century sikrede sig en del points.


Hamid Shah – Man of the Series

Slutlisten ser således ud:

Pointslisten

Hamid Shah, Svanholm 10
Saad Hafeez, Nørrebro 10
Aftab Ahmed, Glostrup 8
Zishan Shah, Svanholm 7
Zameer Khan, Svanholm 5
Scot O Brien, Glostrup 5
Troels Thøgersen Herning 4
David Borchersen, Glostrup 4
Peter Poulsen, Glostrup 4
James Moniz, Svanholm 3
Jahangir Ashraf, Nørrebro 3
Faisal Siddique, Nørrebro 3
Irfan Khan, Nørrebro 3
Michael Pedersen Herning 3
Pawan Kumar, Ishøj 3
Ivan Kristensen, Esbjerg 3
Naveed Mughal, AB 3
Atta Ullah, AB 3
A Jamal AB 3
Bobby Chawla, Svanholm 2
Shazad Farouqh, KB 2
Aftab Ahmed, Nørrebro 2
Hassan Rashid, Svanholm 2
Siddique Raja, Ishøj 2
Jordy Turin, Esbjerg 2
Glen Larsen, Glostrup 2
Morten Hedegård Herning 2
Laraib Ahmed, Nørrebro 1
Glenn Hedevang, Herning 1
Michael Jeppesen, Glostrup 1
Jacob Larsen Herning 1
Kasper Rubin Esbjerg 1
Quamar Uz-Zaman, Ishøj 1

BILLEDER HERNING – NØRREBRO (3 SIDER)

BILLEDER FINALEN SVANHOLM – NØRREBRO


Svanholm vindere af T20 turneringen 2011

1. division

I Skanderborg var Ålborg på besøg tilsyneladende med kun 10 mand. De valgte i hvert fald at gå til gærdet først men uden Rasmus Kofoed eller Chr. Thorup var der ikke megenmodstand. Ålborg var ude for 49 med Mr. Ekstra som topscorer. C Rasmussen tog 4 gærder for 28. Totalen var ingen udfordring for Skanderborg der mistede kun et gærde.

I Kolding spillede man en regnvejrskamp mod ærkefjenden fra Fredericia. Det var ikke muligt at følge kampen live til dørs da deres system stopper efter 30 overs. Men James Bösnberg fortsatte hvor han slap fra dagen før og denne gang lavede han en century uden chancer før han faldt med 109. Kolding var ude for 232. DA holdet ifølge Peder Pedersen ikke har tabt til Fredericia i deres hukommelse var de ved godt mod men Fredericia med Usman Javed (48) og M Sadat (62) ville det anderledes og de passerede med tabet af syv gærder.