Svanholms Zameer Khan scorer 4 mod Aftab Ahmed

Svanholms Zameer Khan scorer 4 mod Aftab Ahmed

Og Ishøj fortsatte sit gode spil og vandt over AB

Selv om Skanderborg fortsætter sin sejrsgang og er ubesejret, bliver der tale om et brag af en kamp mod Svanholm på lørdag på Svanholm Park, som fortjener et større cricketpublikum end normalt.

På forhånd var der lagt op til et spændende og lige opgør mod KB på en velplejet og måske lidt tung bane, oven på den megen regn der faldt om lørdagen.

Men overraskende nok, var KB ikke i stand til at byde Svanholm op til det forventede spændende opgør.  Det var ikke fordi Svanholm startede som lyn og torden ved gærdet- åbnerne Amjad Khan og Zameer Khan startede meget tålmodigt inden Amjad begyndte at åbne lidt op for posen.

Svanholms Anfører, har ikke overraskende den indstilling til 50 overs kampe, at man skal spille sig ordentlig og koncentreret ind i kampen. Hvis pitchen er vanskelig, må man som gærdespiller prøve at blive hængende, og så langsomt og sikkert spille sig ind i kampen. Det var faktisk det, Svanholms åbnere Amjad(41) og Zameer Khan(37) gjorde.

”Når vi  i Svanholm, nu engang har en lang og bred gærdeside, viser det sig i længden, at selv om man starter noget langsomt, er vore gode gærdespillere længere nede i stand til at profitere af vore første tålmodige spillere i starten. En spiller som Hamid Shah, som i dag ikke var særlig hurtigscorende (66 på 94 bolde), men er en meget vigtig brik i vores spil, er et godt eksempel på vores brede gærdeside” udtaler anfører Amjad Khan.

Hassan Rashid bliver bowlet af Aftab Ahmed

Hassan Rashid bliver bowlet af Aftab Ahmed

Svanholm scorede 223 for 6 , Omar Hayat var KBs bedste kaster med 3 for 40.

KBs gærdeside faldt totalt sammen

KBs pitch er ikke altid egnet til fastbowling, men når man som Mads Henriksen (4 for 22 på 10 overs) og Basit Javed (3 for 31 på 7 overs) til fulde forstår at udnytte forholdene, var det naturligvis ikke nemt for KB.holdet.

Begge bowlede meget struktureret og med god længde på og lige uden for offpinden, og det var KBerne ikke i stand til at dæmme op for.

”Mads Henriksen er en af de få i dansk cricket, der er i stand til at swinge med den hvide bold med god længde lige uden for offpinden, og når han har den fornødne eksplosion i sin aflevering, kan jeg med sindsro derfor også konstant tillade mig og holdet, at have 4 mand i slippen og dermed  fastholde det pres på modstanderen, der gjorde at de aldrig kom ind i kampen” sagde Amjad Khan.

Svanholm vandt kampen med 154 points

Ishøj besejrede AB med 42 points

Ishøj fortsætter sine gode takter og besejrede AB med 42 points, i en kamp, som var præget af en vanskelig pitch i Ishøj. Hjemmeholdet scorede først 168 for alle med Saad Hafeez som den vanlige store støtte med 39 points. T.S. Bharaj lavede 29. Bedste kaster for AB var A. Venkatesh med 4 gærder for 21 points på 10 overs. Beretningerne fra Ishøj fortæller om et stadigt godt kæmpende Ishøj-hold, som nu mere og mere ligner et hold, der er indstillet på at agere oppe i toppen af elitedivisionen. AB var kun i stand til at producere 126 points på den lidt uregerlige pitch, og dette var ikke nok til at gøre kampen rigtig spændende til sidst. Kun A. Ullah (25) og Annique Uddin 21 gjorde væsen af sig. Ishøjs Z. Hasan tog 3 gærder for 23.

1.division er et åbent foretagende

Svanholm II og Albertslund vandt deres kampe i weekenden. Albertslund vandt med 85 points over Esbjerg, og Svanholm. II vandt en klar sejr over Kolding med 70 points. Nu er stillingen i 1.division den, at de tre vestegnshold Ishøj ( 5 kampe 8 points) og Albertslund (6 kampe og 8 points) og Svanholm II med 6 points besætter de første pladser.

Svanholms unge bowler Zishan Khan gjorde det "onde" ved Kolding

Svanholms unge bowler Zishan Khan gjorde det “onde” ved Kolding

Jørgen Jønsson