Selv om Amjad Khan havde 6 spillere i slippen, hjalp det ikke meget

Selv om Amjad Khan havde 6 spillere i slippen, hjalp det ikke meget

Det gav comeback til tidligere landsholdspiller og debut til regnskabsfører

Selv om Svanholm vandt premierekampen mod Ishøj, var det ikke uden problemer, både før og under kampen.

Anfører Amjad Khan måtte inden kampen konstatere, at klubbens nye engelske spiller David Bell pludselig var taget på ferie i England, og da Mads Henriksen lagde sig syg om lørdagen, blev der problemer. Man måtte i gang med at kontakte klubbens Oldboys-afdeling, og det endte med at der blev comeback til tidligere landsholdspiller og mangeårige topspiller i Svanholm, Dennis Zachariasson, som stadig ligner en på 25, men er over de 40. Svanholm måtte ligeledes søge erstatning hos klubbens normale regnskabsfører, da alle klubbens øvrige seniorspillere, der kunne holde på et bat, var låst af turneringsreglerne.

Veteranen (det er ham til højre) Dennis Zachariasson og regnskabsfører Benuamin Ahmed kom til undsætning

Veteranen (det er ham til højre) Dennis Zachariasson og regnskabsfører Benyamin Ahmed kom til undsætning

Alt dette postyr satte et tydeligt præg på Svanholms gærdeside, som virkelig måtte kæmpe for at få skrabet 153 for 8 sammen. Det var det, i gærdesammenhæng forholdsvis ubeskrevne blad, Basit Javed, der i sidste uge fik sit egentlige kastegennembrud på landsholdet, men i kampen mod Ishøj, var det med battet han gjorde sig ved at score 28 vigtige points på 24 bolde til sidst. Også Saad Ahmed spillede en fornuftig og god halvleg for mestrene.

Saad Ahmed ved gærdet spillede en god og vigtig halvleg

Saad Ahmed ved gærdet spillede en god og vigtig halvleg

Det var nok i denne kamp, at Ishøj skulle lave den helt store cricket overraskelse, hvis man kunne få styr på gærdespillet. Men Ishøj-gærderne faldt jævnligt stort set uden at nogen i særlig grad var i stand til at producere de afgørende points. Ishøj endte med 111 for alle og Svanholm kunne trække sig tilbage med et lettet suk. Matti Malik blev Svanholms bedste kaster med 5 gærder for 16, hvilket ser meget fornemt ud på papiret. Men hvis man læser Svanholms hjemmeside, står der, at Mati fik gærder på selv sine dårlige bolde, hvilket er en god ting, hvad mon der så sker, når han får styr på tingene? Hvis de regerende mestre skal genvinde DM-Titlen, skal der helt andre boller på suppen. Hvor er de to gode landsholds-gærdespillere Zameer Khan og Zishan Shah henne i øjeblikket? De virker nærmest ”Out of game”, hvilket virker helt uforståeligt, med begges store potentiale in mente.

KB besejrede et ellers godt kæmpende AB-hold

På ABs bane i Bagsværd, var KB naturligvis på forhånd 70-30 procent favorit mod et fornyet AB-hold, der rent faktisk indeholder mange gode spillere, og hvis holdet længere inde i turneringen kan få styr på nerverne og organisationen på holdet, er referenten ikke i tvivl om, at der her ligger nogle overraskelser og sejre for holdet, som i sin helhed indeholder de talenter samt mere erfarne spillere, som der skal til for at overleve i elitedivisionen.

AB lagde ud med respektable 183 for 9, og fremviste en rimelig bred gærdeside med F: Ahmed som bedst med 31 points.

KB battede over for tabet af 6 gærder og var nok lidt mere presset end tallene fortæller. Det var anfører Yasir Iqbal, der holdte KBs gærdeside kørende. Yasir scorede 64 points i klubbens premieresejr.  Klubben er sammen med Skanderborg nok de største bejlere til at fratage Svanholm DM-tronen i år.   

Jørgen Jønsson