Dagens elitekamp mellem Herning og KB blev som mange andre i år flyttet til Svanholm Park. Klubben blev hen ad eftermiddagen ramt af strømsvigt der gjorde at kampen ikke blev vist færdigt på nettet og værst at sejrherren Herning ikke kunne få øl efter kampen. Samtidig med kampen blev oprykningskampen i 2 division øst mellem Svanholm II og KB II afviklet. Begge kampe vekslede til hvem der dominerede.

Herning der gik til gærdet først endte på 159 og det skyldtes hovedsageligt Troels Thøgersen med 68 og Jacob Larsen med 38. Herning havde igen Carsten Pedersen med men han kom ned på jorden igen efter sin century sidste uge med et rundt nul. Dagen tilhørte ellers KB’s keeper Rizwan Tabassum som tog seks greb og en fremragende stokning. Det er noget han aldrig har prøvet før.

KB ellers fik en god start men halvlegen gik af sporet da Yasir Iqbal blev uplanmæssigt løbet ud. Ingen andre end Hammad Khan formåede at yde modstand hvor Hernings kasteangrebet var domineret af Mayo Mahenrarajahs medium kastning. Han har ikke bygningen af en stor kaster men han har begyndt at tage gærder og idag endte han med at tage fem. KB var ude for 110 og med sejren er KB reelt ude af medajleløbet.

Til gengæld har KB II med en sejr over Svanholm II sikret sig oprykning tilbage til 1 division.

1. division

I Esbjerg blev oprykning kronet med en sejr over Ishøj 2 der var først ved gærdet og var ude for 97. Esbjerg brugte 3 gærder for at passere og klubben er nok ved at feste da spillerne efter sigende blev bedt om at få fri om mandagen……

Kampen mellem Skanderborg og Kolding var blevet flyttet til Fredericia da Koldings bane ikke har det for godt med store vandmængder. En lilleputkamp blev spillet lørdag og resultatet var vist mere en samling mudrede “druknede mus”.


Freddy slipper med skrækken…….

Skanderborg var først ved gærdet og Frederik Klokker som ventet åbnede sammen med Anders Bülow. Hvis man forventede at “stjernespilleren” dominerede kampen så blev man skuffet. Frederik havde tydeligvis vanskeligheder med at omstille sig til at spille på måtte igen, både hvad angår hastighed og at bolden cuttede mere. Han gav mere end en chance, som ikke blev taget, indtil han sendte bolden højt til vejrs, da han have 45. Nej, det var Anders Bülow, som var stjernen, og scorede mere flittigt end Freddy.


Slut for Freddy’s halvleg

Dertil skal det siges at Fredericias bane, ligesom alle andre for tiden, var tung og langsom. Der skulle arbejdes for points og der er Freddy en gevinst, da hans og Anders løb mellem gærderne var en fornøjelse at se. Senere i halvlegen var det Mahmood brødrene der dominerede med flere luftige seksere. Skanderborgs halvleg endte på 253 og var veldisponeret. Dog skal man ikke sige at Kolding kastede dårligt, da de holdt Skanderborg nede i de første 20 overs.

Kolding nåede kun at få en over da det begyndte at regne. Og det regnede mens man kunne se blå himmel til den ene side. Fredericia lå i en kooridor af regn der til sidst væltede ned og gjorde banen uspillelig.


Kamran Mahmood benytter sig af VIP slaget til 4


Skanderborgs “nye spiller” Frederik Klokker sweeper Koldings træner James Bösenberg. Freddy havde det svært med at omstille sig til de danske forhold igen og slet ikke var dominerende ved gærdet.