Nederlag til Holland.

Det danske U15 hold spillede to T20 kampe i dag mod Norge og Holland. I den første kamp mod Norge blev Norge kørt fuldstændig over af et velspillende dansk hold. Danmark startede ved gærdet hvor Anique Uddin lagde stilen an med 3 fire på de første tre bolde. Danmark scorede 239 point på de 20 over, hvilket må være ny rekord for aldersgruppen. Anique Uddin 67 point og Zakria Raja med 71 stod for størstedelen af de danske points.

Norge svarede godt igen og satte Danmark under pres med en række grænseslag. Igen var det spinnerne som fik kampen under kontrol og tog de vigtige gærde. Norge endte med 108 all out.

Med storsejren over Norge var der lagt op til en spændende finale mellem Danmark og Holland. Danmark vandt lodtrækningen og gik først til gærdet. Hvor Norges kastning og markspil var løst, var Hollands meget mere præcist og disciplineret. Det kom i den grad bag på det Danske hold, som havde svært ved få gang i scoren. Anique holdt igen sammen på inningen, men det foregik i et langt lavere gear end mod Norge. Hver gang Danmark var ved at opbygge et partnerskab gik der et gærde, så danskerne måtte starte forfra. Danmark endte med 90 point efter 20 over.

Den lave score gav ikke danskerne meget at arbejde med. Det var positivt at se at den danske indsats var meget koncentreret i forsøget på at forsvare scoren, og det danske markspil var på et højere niveau end i de tidligere kampe. Danmark holdt godt igen og holdt Holland på de max 4 point i overen igennem størstedelen af kampen. Kampen var lige ved at blive spændende da der var tre over igen og Holland stadig manglede 17. På det tidspunkt ramte en af de store gærdespillere fra Holland endelig bolden og på tre slag var kampen pludselig ovre.

Holland vandt dermed T20 turneringen med sejr over Norge og Danmark.

 

Turneringens spiller blev Anique Uddin som scorede 103 point i de to kampe