Godt samarbejde mellem Klokker og Pedersen

Godt samarbejde mellem Klokker og Pedersen

 

Frederik Klokker "Man off the match"

Frederik Klokker “Man off the match”


 

IMG_1941

IMG_1943 IMG_1936

Billeder fra Danmarks kamp på Singapore CCs bane. Det er jo ikke noget U-land, Danmark spiller besøger. Singapore CC har bane i centrum af byen. Alene grundværdien er tårnhøj. PÅ billedet i midten ses i baggrunden et trebenet tårn. Oppe på toppen er der en swimming pool, hvor poolen er konstrueret sådan, at den markerer grænsen til taget, således at når man svømmer rundt og kommer ud til kanten, tror man, at man falder ud over den. Fotografierne er taget af Martin – vi kender desværre ikke efternavnet – men vi takker for tilsendelsen og tilsagnet om brugen.

 

 

Sandsynligvis skal vi slå Italien for at rykke op

Denne division har vist sig at være mere jævnbyrdig en først antaget. Selv om det dansk landshold vandt en storsejr over Jersey, er der stadigvæk ingen garanti for oprykning, hvis vi ikke besejrer Italien på fredag.

Før sidste runde, hvor vi som nævnt møder Italien, Singapore spiller mod Jersey, og Malaysia mod Oman, er situationen den, at Danmark, Singapore og Malaysia alle har 6 turneringspoints, medens Oman, Jersey og Italien alle har 2 points.

Hvis vi skal bruge teorierne for at gå i finalen- det gør man jo som regel i de fleste idrætsgrene- så lad os tage den næsten sikre først. Hvis vi vinder og Singapore og Malaysia også vinder deres kamp, er vi næsten sikker på at kvalificere os, da vi har en så fornem run-rate som +1,111 medens  Singapore har 0,119 og Malaysia 0,032. I så tilfælde vil de to hold som har den bedste run-rate gå i finalen. Den anden teori er, hvis vi skulle tabe og enten Malaysia eller Singapore skulle tabe, så vil vi med næsten sikkerhed blive toer og således gå i finalen. Det samme vil  gøre sig gældende, hvis alle de 3 hold med de øjeblikkelige 6 points taber. Nå det var altså den rene teori lad os komme til den mere opmuntrende del af reportagen, nemlig om Danmarks flotte kamp mod Jersey.

For en gang skyld vandt vi lodtrækningen, og denne gang var den åbenbart ikke så nødvendig at vinde som i de tidligere kampe- vi valgte at batte først- da der åbenbart ikke har være den samme fugtighed, som de tidligere dage.

Vi fik en fornem åbning på 93 inden Zameer Khan (30 på72 bolde) blev dømt ben for. Michael Pedersen kom ind til Frederik Klokker, og disse to producerede endnu en god gærdestand på 56- det er jo det, der vinder kampe- inden Michael Pedersen, som spillede dejligt offensivt blev bowlet ud (32 på 32 bolde) inkl. En sekser og 4 firer . Så kommer Zishan Shah (0) og Shehzad Ahmed (0) ind og bliver begge dømt ben for, så var der pludselig 4 ude for 150 på 30 overs. Men stadigvæk stod holdets bedste gærdespiller Frederik Klokker(80) inde og scorede i et godt tempo inden også han blev hevet ud med en ben for ved totalen 193 efter at have lavet endnu en god gærdestand (43)sammen med Hamid Shah (21 på 28 bolde). I den sidste ende beviste Amjad Khan (32 på 28 bolde) og Aftab Ahmed (26 på 20 bolde), hvor bred den dansk gærdeside egentlig er. Vi sluttede den veladministrerede halvleg med 270 for alle på 49,5 overs, således vil den meget skarpe læser og kritikker måske konstatere, at vi smed en enkelt bold væk!  Spøg til side, en flot halvleg udført næsten til perfektion. Selvfølgelig anført af holdets gærdestjerne Frederik Klokker (80 på 100 bolde), men utrolig meget bakket op af den, af undertegnedes påståede brede gærdeside.

Om det var den store total eller vores gode kastning og markspil, har referenten ikke helt kunne opspore, men fakta var, efter nogle behjertede forsøg fra et par af Jerseys gærdespillere, fik vi forholdsvis hurtigt fat med vores ”kastemaskine” hvor 5 af vore bowlere fik gærder. Holdleder Roland mente, at da Yasir Iqbal greb åbningsgærdet P. Gough ud på egen kastning, blev kampen allerede på det tidspunkt vundet. Basit Naved skal specielt nævnes for en meget præcis og farlig bowling med 3 gærder for 26 på 8 overs, Aftab Ahmed og anfører Michael Pedersen tog begge 2 gærder for henholdsvis 32 og 22 points. For en gang skyld måtte Amjad Khan gå fra banen uden at have taget gærder. Det gør ikke så meget, han har nok gemt nogle til på fredag mod Italien, hvor det er nok så meget vigtigere.

Selv om Italien tabte i en tæt kamp til Malaysia, og er uden chancer for at rykke op, bliver der sandelig ikke tale om nogen ”walk-over”, De kan jo risikere at rykke ud, og er et såret dyr. Med dette hold ved vi, at det indeholder nogle ”humør-gærdespillere; der på en god dag vil være farlige for en hver bowler. Men som det ser ud nu, må det danske hold påtage sig favoritrollen til at gå i finalen.

Jørgen Jønsson