010

Fra den eneste afviklede kamp østpå. Bobby Malik, Svanholm II spiller mod Albertslund efter devisen bedre ramme ved siden af end slet ikke ramme.

 

Der var skybrud i København natten mellem lørdag og søndag og søndagen fortsatte med lidt opholdsvejr til at begynde med, derefter regn en lang periode , en smule opholdsvejr og regn igen.

Ingen af de to elitedivisionskampe KB-Skanderborg eller Ishøj-Herning kunne gennemføres. Man kunne ikke spille på KB. Kampen blev derfor  flyttet andetsteds. Inden regnen kom i den aftalte 2 x 35 overs kamp havde KB lavet 107 for 9 på 29 overe, hvilket man ikke kunne forestille sig Skanderborg ville have haft problemer med at overtrumfe, hvis vejret havde artet sig. Holdene sad trofast og ventede til omkring kl. 17.00, hvorefter dommerne erklærede “festen”for forbi.

Herning havde mistet 8 gærder for 34, 9 for 53 og all out for 54 på 18 overe mod Ishøj  inden alle blev våde – og Herning også udenpå. M. Ali 3/13, Ul Haq 3/11. Man må gå ud fra at pitchen på Ishøjs bane har været uspillelig på grund af skybruddet (??) – ellers burde det ikke kunne lade sig gøre.

I betragtning af, at sidste spilleweekend førstkommende weekend er fyldt op med kampe, bliver det yderst problematisk at genplacere de to kampe, hvis de kommer til at betyde noget og den stakkels turneringsleder får flere grå hår i hovedet end han har i forvejen

 

1. division

På AB kunne man utroligt nok spille om morgenen og KB II lavede 107 for 9, hvorefter ABs bane blev lukket på grund af tordenvejr,   har vi fået fortalt.

Forsøger man at sammenligne scorecardet med resultatet i Svanholm II – Albertslund giver det ingen mening. Scorecardet siger, at Albertslund vandt 132-130 – resultatet siger at de vandt 154 – 132. Duckworth Lewis systemt omrokerer så meget på scorerne i disse regnvejrskampe, at det er nærmest umuligt at forklare, hvad og hvorfor.

Men altså : Albertslunds halvleg blev afbrudt, da holdet havde lavet 132 på 27 overe for to gærder.

Holdene ventede til kl. 17.00, hvorefter Duckworth Lewis systemet rokerede om på scorerne således, at Albertslund fik tildelt 154 hvilket Svanholm skulle score i regnvejr på 20 overe. Albertslund tilbød at blive stående ude i regnen ligegyldigt hvad for  a få kampen spillet. 

Alligevel anså Svanholm det for umuligt og ville gå hjem, hvilket de var i deres gode ret til, da regnen fortsatte.  Efter en forhandling, der var en countykamp værdig (sådan endte mange af de engelske  countykampene i ældre dage ofte, da de “kun” gik over 3 dage), blev holdene enige om, at Albertslund skulle kaste “lollipos” de to første overe, så Svanholms skulle ende med at score omkring 130 på 18 overe

Hvad det meget “Op i Tiden” matchfixing sekretartat i Danmarks Idræts Forbund siger til det vides ikke. Vi venter i spænding på, at de to anførere og deres håndlangere kommer ind og bure den  samme med folk af Låsby Svendsens kaliber.

I Skanderborg blev der spillet en hel kamp mod Esbjerg. Vejret truede med at regne men holdt sig tør.  Skanderborg valgte at gå først til gærdet og inden man så sig om var Skanderborg efter forventning i vanskeligheder med 4 gærder nede for 11 takket være Henrik Øre og Kasper Rubins kastning. Med 6 gærder nede for 47 så det ikke godt ud men Thomas Dam og Chris Rasmussen (38) fik lidt mere gang i det og løftede scoren til næsten 3 cifre. Halen sørgede for at Skanderborg fik en hæderlig 125 vel vidende at det er ikke nok mod Esbjerg. Esbjerg viste “overlegenhed” ved at passere uden at tabe et gærde. Henrik Øre og Kasper Rubin scorede begge 53*. Esbjerg sidder nu med de bedste kort for at ende på 2. pladsen overfor Kolding men de to hold mødes jo næste weekend.

 SN