Akademitræner Lars Hedegaard har haft en flot weekend ved gærdet

Akademitræner Lars Hedegaard har haft en flot weekend ved gærdet

4 hold nøjagtig lige med 10 points efter ABs sejr over Ishøj

Efter ABs sejr over Ishøj i dag, er kampen om sølv og bronze blevet yderligere intensiveret. KB, Svanholm, AB og Ishøj har alle nu 10 points, hvor Skanderborg suverænt topper med 18 points og er ubesejret.

I dagens kamp mellem AB og Ishøj i Bagsværd var Ishøj ude for noget af en deroute med 6 gærder nede for 41 points efter 13 overs. Kun den unge lefthander Ali Akhtar, der nok modtog over 100 bolde for sine 34 points, formåede at blive stående. Når man kender Ali Akhtar og hans talentfulde brødre, ærgrer det en gammel træner, at Ali, som jo åbenlyst har et godt boldøje, ikke har mere ”power” i sit spil. Referentens vurdering af Ali Akhtar er, hvis han ville blive lidt mere modig i sit spil, ville han også bedre være i stand til at straffe de dårlige bolde. Alis benarbejde er meget beskedent, er sjældent helt i boldens linje, lige som han mangler det omtalte beslutnings-mod til at fuldføre sit spil, som naturligvis også rent teknisk (bedre vægtforskydning, når han bevæger sig til bolden og et mere markant og modigt opløft , bare for why cialis doesnt work at nævne et par ting, ville kunne forbedre hans gærdespil).

Ali Akhtar blev hjulpet lidt af Kaiser Rana med 26. Ishøj scorede 148 for alle. ABs Abhijeet Venkatesh, som har været holdet farligste kaster i år, tog 3 gærder for 25 og Atta Ullah 2 for 16.

At Ishøj arbejder som et hold i år, var kampen i dag egentlig et godt bevis på. Man hørte holdets spillere bevare troen, trods den lille halvleg, at man kunne vende tingene til Ishøjs fordel-fik da også lagt et udmærket pres på ABs gærdespillere i starten, men da Anique Uddin (39) og Naveed Mughal (50 not out) mødtes i en god gærdestand, måtte Ishøj erkende, at deres gærdeindsats ikke havde været god nok. AB scorede de nødvendige 149 for tabet af 5 gærder. Kaiser Rana var bedste Ishøjbowler med 2 for 16.

Nabil Ghulam Nørrebro slår endnu en sekser

Nabil Ghulam Nørrebro slår endnu en sekser

Herning fik sin anden sejr som gik ud over Nørrebro

I kampen mellem Nørrebro og Herning, blev hjemmeholdet sendt først til gærdet, og fik stort set samme chokstart som Ishøj fik i Bagsværd – 4 ude for 40 efter 13 overs. Men så gjorde den hårdtslående Nabil Ghulam sin entre, og det gik hurtigt fra starten af, med en passende blanding http://cialisgeneric-toped.com/ af grænseslag og andre gode slag. Nabil scorede 77 på 81 bolde, inden han kørte træt i sin offensive opvisning, hvor han blev hjulpet lidt af Imtiaz Ahmed(33 på 109 bolde), som er et godt velkendt navn for mange år siden, han må være 5o år eller tæt på, og har lavet et hav af points, den gang han havde lidt mere punch i sit bat. Nørrebro sluttede med 202 http://cialisgeneric-toped.com/ for 9, og spillede alle 50 overs for en gang skyld, det var nok fordi man havde gravet gode gamle Imtiaz Ahmed op, han modtog over en 1/3 af alle boldene. Hernings unge pacebowler Stig Hedevang gjorde det fremragende og tog 4 gærder for 22 på sine 10 overs.

Lars Hedegaard klapper sit bat oven på en pointgivende weekend

Lars Hedegaard klapper sit bat oven på en pointgivende weekend

Til sidst blev Nabil Ghulam træt af at slå seksere og blev stokket ud

Til sidst blev Nabil Ghulam træt af at slå seksere og blev stokket ud

På forhånd et billede af en jævnbyrdig kamp. Men Hernings Ihyas Saumy (85) og Lars Hedegaard(87) ville det anderledes, de gik til vaflerne i en flot gærdestand på godt 200, og passerede Nørrebro efter 40 overs. I sær Lars Hedegaard har haft en meget pointgivende weekend med 160 scorede points, og her kan man vist roligt fastslå, at DCFs Akademi-træner går forrest og viser de unge hvad man kan udvikle sit gærdespil til, når man har fået en rimelig god cricketuddannelse. Nu er bundstriden også blevet yderligere øget – Nørrebro og Herning har 4 points og Husum er nu bundprop med 2 points..

I 1.division vandt Kolding over Glostrup og Esbjerg over KB-2 om lørdagen, medens Albertslund vandt over Ishøj-2 og Glostrup besejrede Aalborg i søndagens kampe.

Jørgen Jønsson