SKASVA44

Anders Bülov, Skanderborg – med på det danske landshold i Singapore

Danmark har spillet spillet deres første træningskamp mod et lokalt hold og scoret omkring 280 – modstandene lavede omkring 120.

Rizwan Mahmood, Skanderborg lavede 80, Zameer Khan, Svanholm 50 begge trukne. Zishan Shah, Svanholm og Yassir Iqbal, KB hver 30. Basit Shah, Glostrup tog 2 gærder resten spredt ud.

SKASVA28

Rizwan Mahmood, Skanderborg topscorer med 80

Danskerne har lige præcist 11, der kan spille . Aftab Ahmed, Glostrup kunne ikke tage med holdet, da han skal op til næstsidste års eksamen i lægestudiet fredag og Frederik Klokker har fået lov til at komme senere af hensyn til hans kones forestående fødsel.

Anføreren Michael Pedersen sidder stadig udenfor på grund af den skade, der også holdt ham udenfor under Skanderborg-Svanholm-kampen.

DSC_0396

Zameer Khan, Svanholm igen god på græs

Guernseys træner brillerede i øvrigt med – efter denne træningskamp –  at sende afbud til den træningskamp, der var planlagt mellem de to lande i dag. Det var vel ud fra synspunktet, at de to skal mødes i den rigtige turnering, men det er noget underligt noget at melde afbud så sent så en anden træningskamp ikke kan arrangeres.

Men der er nok opfundet noget epokegørende hvad angår cricket i Jersey, som man ikke vil afsløre førend den “rigtige”  kamp

SN