Kan anfører Pedersen  og hans hold vinde guld ved EM?

Kan anfører Pedersen og hans hold vinde guld ved EM?

Landstræneren tror på triumf på Jersey

I dagene 9.-til 13. maj spiller det danske landshold ICC-Europe-Div.1-T20-EM på Jersey i en alle mod alle turnering mellem nationerne Jersey, Italien, Guernsey, Frankrig, Norge samt Danmark.

Danmark må sammen med Italien og værterne fra Jersey nok påtage sig rollen som en af favoritterne. Men også Guernsey kan på holdets gode dage vinde over alle. Det bliver spændende at se, om Frankrig og Norge kan lave et par overraskelser. På en god dag, når det kører for Norges meget kraftfulde spil, skal man være oppe på tæerne, hvis vi skal vinde, medens vi nok ved lidt mindre om Frankrigs hold.

Holdet er som følger: Michael Pedersen, Skanderborg (Anf), Frederik Klokker Skanderborg (Keeper), Kamran Mahmood, Skanderborg, Mads Henriksen, Svanholm, Amjad Khan, Svanholm, Saif Ahmed, Svanholm, Zishan Shah, Svanholm, Hamid Shah, Svanholm, Basit Javeed, Svanholm, Zameer Khan, Svanholm, Aftab Ahmed, KB, Bashir Shah, KB, Yasir Iqbal, KB,og Anique Uddin AB.

Landstræner Bray er optimist

Landstræner Bray er optimist

Spilleprogrammet for de danske kampe:  9.maj DCF-Guernsey kl. 10.30 9. maj kl.15.30 DCF- Frankrig

Den 10. maj  -Reservedag.  11. maj kl. 10.30 DCF-Jersey  kl. 15.30  DCF-Norge

Den 12. maj Reservedag. Den 13. maj Kl. 10.30 DCF-Italien

Den danske gærdeside er formentlig den bredeste i turneringen

Der er nok ingen tvivl om, at den danske gærdeside nok må betegnes som EMs bredeste. Vi batter rent faktisk hele vejen ned til nummer 11. Så må vi se om vores markspil og kastning, kommer op i det højere gear, som landstræner Jeremy Bray har talt meget om.

”Jeg er faktisk glad for, at vi sluttede så flot af med at besejre Irlands sidste års mestre, på vores opvarmnings-tur for nylig i Irland. Her mødte vi mange gode spillere, og jeg mener vi generelt ved dette EM, kommer til at møde hold, der ikke alle er på samme niveau” siger Jeremy Bray.

Landstræneren brugte Irlands turen til at eksperimentere med både gærdespillerne og bowlerne, og han har nu fået et bedre indtryk af, hvor vi står, når vi får tingene til at fungere.

Klokker i form

Klokker i form

”Vi har på holdet hvad jeg vil kalde en passende blanding af veteraner og helt unge spillere, og hvis de unge lever op til det, jeg ved de kan præstere, har jeg ingen skrupler med at bruge deres kompetence både højt i gærdeordenen og som bowlere. Jeg noterer mig, at Frederik Klokker, efter en lidt langsom sæsonstart, spillede en fin halvleg i den sidste kamp i Irland, og at han efterfølgende fulgte op med 60 points i sidste søndags Twent20-kamp” udtaler landstræneren.

Vinderen af dette EM går automatisk videre til en meget stærk besat kvalifikations-turnering med mange gode og højere rangeret nationer, hvor de 6 bedste går til det endelige Twenty20-VM.

Holdet har allerede en supporter på plads

Holdet har allerede en supporter på plads

” VI sætter ikke vores lys under en skæppe, udtaler landstræneren og fortsætter, vi går naturligvis efter at vinde dette EM, men jeg ved godt, at skal vi det, er der ikke råd til alt for mange ”misser” i vores markspil og kastning. Vi har et godt sammensat hold, og jeg er naturligvis optimist” slutter Jeremy Bray.

Jørgen Jønsson