VIDEOLINK KOLDINGS HALVLEG VIDEOLINK AALBORGS HALVLEG

I denne weekend var alt topcricket til at finde på østsiden af Danmark. Det er lidt langt at rejse så man måtte nøjes med den eneste kamp i Jylland på topplan nemlig opgøret i første division mellem Kolding og Aalborg. Kolding har haft en blandet sæson intil videre hvor det kneber gevaldigt med gærdespillet, mens Aalborg ligger i bunden af divisionen med kun en sejr. Det kneber også for Aalborg ved gærdet. Endnu en gang var det koldt. DEt virker utænkeligt at man skal opleve 14 grader i slutning af juni måned. Hvor er sommeren hen spøger man? Den kommer nok når turneringen holder pause i juli.

Aalborg vandt lodtrækningen og sendte Kolding til gærdet i håbet om at tage dem billigt. Til formålet havde de også en gammel kending med – Mads Kopperholdt. Han var i starten klart Aalborgs bedste våben da han havde begge Koldings åbnere i vanskeligheder og fik Martin Pedersen kastet ud billigt. Det var tydeligt at se at den ene ende af Koldings pitch har variable opspring da der er nok en blød plet under pitchen. Det betød at gærdespillere blev overrasket over bolde som blev nede mens andre steg voldsomt. Christo Botma var krumtappen i starten af Koldings innings indtil han fik følgeskab af D Conradie, der også viste godt spil. Christo gik ved 109 efter en umotiveret slice til mid-off. Conradie overtog rollen og med god støtte fra Fentern og Madderi fik Kolding løftet over 200. Kolding endte på 238 for 8 efter 50 overs godt hjulpet af 42 ekstra.

I marken er Koldings farligste våben i starten Martin Pedersen, der kaster ned ad bakken. Hans aflevering, især når han presser, er tvivlsomt, da han altid kaster med bøjet arm. Men han kaster med fart og det havde Aalborg svært med at håndtere og de mistede hurtigt 4 gærder med 36 på tavlen. Med fart fra den ene ende kastede Hans C Madsen sine præcise left-arm bolde fra den anden. Aalborg mistede halvdelen af gærderne for 53 og det gik ned af bakken. Dog fik Mads Kopperholdt og Ingerup etableret et gærdestand der fik Aalborg over hundrede, men allerede der var kampen reelt tabt og Mads blev grebet ud som sidste man med 105 på tavlen. Martin Pedersen tog 3 for 17 på 6 over mens Nandrajogs legspin tog 3 for 16.

Med dagens sejr er Kolding på fjerde pladsen i divisionen, der nu føres af Albertslund. Aalborg bliver på bundpladsen med kun en sejr og det bliver en svær opgave for dem at overleve med mindre de får styr på gærdespillet.

PP

 

KOLAAL-06

Christo Botma 6

KOLAAL-08

Mad Kopperholdt

KOLAAL-11

Til venstre steg bolden for Christo, til højre blev den nede…….

KOLAAL-15

Minik Pedersen c NS Hassan b D Blanch 7

KOLAAL-18

R Kirkmand lbw b L Ward 1

KOLAAL-21

Chancerne var der……

KOLAAL-22

Tennisslag?

KOLAAL-25

C Botma+ c S Ringsborg b G Singh 59

KOLAAL-27

D Conradie 6

KOLAAL-29

S Langholz c L Ward b Q Nika 9

KOLAAL-35

MC Fentem* lbw b Q Nika 15

KOLAAL-31

D Conradie 6

KOLAAL-36

BR Madderi 6

KOLAAL-38

BR Madderi st T Cupido b Q Nika 22

KOLAAL-40

Tæt på hvis Ward greb bolden……

KOLAAL-41

V Kumar b L Ward 4

KOLAAL-43

Q Nika b Martin Pedersen 9

KOLAAL-44

NS Hassan 6

KOLAAL-46

Balletundervisning ?

KOLAAL-47

G Singh c C Botma b Martin Pedersen 1

KOLAAL-49

NS Hassan c MC Fentem b Martin Pedersen 14

KOLAAL-52

MH Østergaard c C Botma b N Nandrajog 1

KOLAAL-53

Chancerne var der også her….

KOLAAL-55

M Kopperholdt 6

KOLAAL-57

J Ingerup lbw b S Langholz 14

KOLAAL-60

M Kopperhold c R Kirkmand b S Langholz 17