3 alt for ensidige kampe

Det kniber et eller andet sted at få DCF`s nye life score system til at virke. Alle klubber fik begyndt på det i lørdagens kampe, men på et eller andet tidspunkt gik systemet ned.

Måske var det, fordi alle tre kampe var så totalt ensidige, at regnskabsførerne ikke orkede at viderebringe detaillerne til en større offentlighed.

Glostrup med en gevinst på 317/7 over Husum (64 – ude på 32 overe) og Herning (326/7) over Esbjerg (97- ude på 25 overe) er mildest talt ikke kampe, der minder om en bred eliterække. Husum fik lov at fielde under dyngvåde omstændigheder, hvilket ikke hjælper, mens Esbjerg var så venlige at være ude, netop som regnskyerne åbnede sig.

Dagens tre højeste stod de to herningensere Michael Pedersen med 144 og Jacob Larsen 84 og Glostrups Aftab Ahmed med 88 for. Bedste kasteresultater kom i Herning- Hamid Zaman 4/15, Ijaz Saumy 4/24, mens Glostrups Glenn Larsen muntrede sig med 4/31.

Christian Peck fik et gærde et sit første over med denne topkant men derefter blev slået til plukfisk af Køges Safi

I 1. division indtog Skanderborg den lederposition, som man havde ventet af holdet, da det uden besvær slog Køge med syv stående gærder i kulde og små regn i en kamp skåret til 2 x 40 overs. Skanderborg var nu forstærket med Christian Peck som har tilbragt skoleåret i Australien men han gjorde ikke særlig væsen af sig men muligvis led han af kuldechok………Det var Morten Kristensens præcis kastning som Køge havde besvær med da de havde svært med at flytte benene med en stribe benfor domme. Ved gærdet var det Mahmood brødrene der sørgede for en hurtig afgørelse.

Christian Peck fik intet ved gærdet som billedet viser…..


Åh nej siger Jan Rasmussen da Scott O’Brien tabte formentlig en chance