Der var spænding til det sidste da danskerne var på pointsjagt efter hollændernes indledende score på Farmers banen. På et tidspunkt så det ud som om danskerne ville nå hollændernes score på 268, men gærdefald på de forkerte tidspunkter gjorde, at danskerne til sidst manglede 17 points i at nå op. Danskerne viste godt gærdespil, men den manglende sejr skyldes for mange nemme points under markturen.


Martin Pedersen får ram på Tim de Grooth

Danskerne udladede Omar, Hamid og Zishan til dagens kamp på en solskinsfyldt og varm dag på en billedskøn bane. Danmark vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken da man vurderede at pitchen ville blive bedre til gærdespil i løbet af dagen. Man fik straks succes i starten da Diepeveen ville løbe da der bestemt ikke var noget løb da bolden gik lige til Martin Pedersen. Derefter begyndte det at blive en op ad bakke marktur, da hverken Henrik Hansen eller David Borchersen fik nogen gennembrud. Til gengæld begyndte Heggelman og Grujters at åben op for aggressivitet. Bashir Shah og Jacob Larsen kom på, men heller ikke de virkede så farligt. Jacobs 5 overe kostede 31 points og danskerne var i defensiven. Første ved 106 på tavlen fik man hul på bylden da Gruijters kantede Michael men så kom Tim De Grooth til og hollænderne fortsatte med at score. Danskerne kæmpede bravt i marken, men Michaels kastning viste sig at være ret dyr. Martin Pedersen kom på og han kastede godt under omstændighederne og fjernede Grooth for 48, mens Heggelman passerede de 100. Martin snød endelig Heggelman til at slå ud til Bashir i mid-off og hollænderne sluttede på 268.


Michael Pedersen slår en 4

Endnu en gang kom danskerne ikke godt fra start, da Troels Thøgersens første drive endte i hænderne på deep cover. I stedet måtte Michael og Frederik opbygge, først med forsigtighed, men derefter mere flydende spil. Det så godt ud, men Woutersen fandt vej igennem Frederiks sweep. Rizwan kom til og næsten med det samme slog Woutersen til 6. Men det blev en kort visit, da han kantede Luten til keeperen. Carsten kom indtil sin bror og de løftede danskerne fra 72 hen til 153 med godt aggressivt og fornuftigt gærdespil indtil Michael forsøgte sit bagudrettet sweep, der gik i hænderne på Gruijters. Jacob Larsen kom ind og sammen med Carsten kom der tempo på fra 153 til 208. Danskerne var bagud i scoringstempo og det var medvirkende til at Carsten blev grebet i forsøg på et grænseslag. David Borchersen blev forfremmet til at holde tempoet, men han blev hurtigt kastet ud. Martin Pedersen blev hurtigt grebet ud ved 210, men Henrik Hansen og Jacob gav det endnu et skub og løftede totalen til 246 med tre overs tilbage. Henrik blev grebet ud og kort efter røg Jacob, der forsøgte med de store slag. I den sidste over blev Bobby Chawla kastet ud med 251 på tavlen.


David Borchersen blev kastet ud

Simon Talbot ærgrede sig over nederlaget, men han var fuld ud tilfreds med gærdeindsatsen. Efter i går med æg til begge brødre Pedersen var det i dag med begge over 50. Simon indrømmede, at nederlaget skyldes hollændernes halvleg, hvor de fik for mange nemme points. Det er en læreproces og især for unge anfører Michael Pedersen og hans kastedispositioner, men det er nemt at være bagklog. Holdet kan kun blive bedre.


Carsten Pedersen

Efter kampen blev Man of the Match pokalen uddelt til hollænderns Hegglemen for hans 128 points. Men både Michael Pedersen (70) Carsten Pedersen (57) og Jacob Larsen (51) rost for deres gærdespil.

SCORECARD