SE VIDEO AF KAMP 1

Vejret i Esbjerg for dagens to kampe mod Skanderborg var betydelige bedre end om lørdagen. Der var ingen regn men til gengæld var temperaturen ikke så høj. Der kom sol om eftermiddagen så for spillerne var det bestemt bedre end for tilskuerne.  Selv om det var de to samme hold der spillede begge kampe blev vi vidne til vidt forskellige kampe. Det første var lavt scorende med en del gærdefald mens kampen om eftermiddagen var højt scorende med få gærdefald og tillige spændende. Skanderborg stillede for så vidt med et blandet hold og det betød at halen var lang.

I den første kamp vandt Skanderborg lodtrækningen og gik til gærdet. Esbjerg fik hurtigt success da Rizwans første angrebssalg røg i hænderne på Kasper Rubin og da Fr.Klokker kort efter spillede bolden i eget gærde var Skanderborg under pres med 2 nede for 9.  Skanderborg arbejdede sig dog ud af hullet, takket være Kamran Mahmood og Michael Pedersen, der demonstrerede hvordan man skubber bolden til points uden at tage risici. De vidste deres gærdeside var svag i enden og kun til sidst kom de store slag frem og de kostede gærder. Ung Markus Knap viste at han kunne også og Skanderborg fik 122 på tavlen. Det er ikke en super score men noget at forsvare.  Esbjergs gærdeside afhænger i højt grad af hvordan Henrik Øre og Kasper Rubin gebærder sig. Her i den første kampe faldt de fortrinsvis hurtigt og det gjorde opgaven nemmere for Skanderborg, hvor Chris Rasmussen lyste op med 3 gærder. Kun veteranen Kent Jensen, der er vendt tilbage fra Kolding, gjorde modstand med 35 men det var ikke nok da ESbjerg endte på 89 for 8.

I den anden kamp vandt Skanderborg igen lodtrækningen og gik til gærdet. Her kom Skanderborg godt fra start med Rizwan og Frederik og de sat sig på halvlegen. Rizwan (44) faldt ved 104 mens Frederik måtte se sig kastet ud for anden gang med 127 på tavlen. Michael Pedersen sat sit præg på slutningen ved at løfte holdet til 176 på de 20 overs.  Esbjerg fik også en god start og det udviklede sig hurtigt til en “one man show” ledet af Henrik Øre, der kanlede hele 8 seksere ud og viste han kunne også spille diverse vippe slag. Henrik nåede sin century og sammen med Krølle og Kasper kom Esbjerg inden for rækkevidde og det endte med at Esbjerg manglede 9 points, da den sidste over skulle kastes. Michael havde forudset situationen, sådan som Esbjerg slog sig igennem og han sørgede for, at Anders Bülow havde den sidste over. Anders viste at han havde styr over det og kastede de 5 første bolde i off således,  at Henrik ikke ramte en eneste. Kun den sidste kunne han ramme, men det var uden betydning. Skanderborg tog sjeren i begge kampe og kom et skridt nærmere toppen af serie 1.

PP

T20ESBSKB-0001

Alle billeder er fra den første kamp – her R Mahmood c K Rubin b F Mikkelsen

T20ESBSKB-0003

F Klokker b H Øre –

T20ESBSKB-0005

Michael Pedersen med en ekstra trøje – 4

T20ESBSKB-0006

K Mahmood c MB Kristensen b S Radhakrishnan

T20ESBSKB-0008

A Bulow c K Rubin b S Burhani

T20ESBSKB-0010

Markus Knapp overlever en akrobatisk forsøg på greb på egen kastning af Burhani

T20ESBSKB-0011

Markus Knapp 4

T20ESBSKB-0013

Michael Pedersen 6

T20ESBSKB-0015

Henrik Øre 6

T20ESBSKB-0017

H Øre c R Mahmood b K Mahmood

T20ESBSKB-0019

MB Kristensen lbw b Sune Mikkelsen

T20ESBSKB-0020

K Rubin* c M Pedersen b C Rasmussen

T20ESBSKB-0022

Solen var ikke fremme, så de må være spioner………Morten Hedegaard og landstræner Jeremy Bray

T20ESBSKB-0023

C Riis c C Rasmussen b S Mikkelsen

T20ESBSKB-0025

Kent Jensen 4

T20ESBSKB-0027

S Burhani b C Rasmussen

T20ESBSKB-0028

Kent Jensen 6

T20ESBSKB-0030

K Jensen+ c M Pedersen b K Mahmood