Kan Frederik Klokker også score seksere på lørdag

Kan Frederik Klokker også score seksere på lørdag

Konfrontationen Amjad og Klokker kan blive afgørende for DM

Topkampen mellem Skanderborg og Svanholm på lørdag i Skanderborg byder på to meget spændende og afgørende faktorer. Den mest iøjnefaldende, de to bedste hold i landet spiller indirekte en lille matchbold om guldet. Den anden faktor, den meget omtalte og imødesete ”tvekamp” mellem landets absolut to bedste spillere Amjad Khan og Frederik Klokker.

Der er nok mest pres på Klokker og hans hold i Skanderborg, som ikke i år virker så tændte og overlegen som i sidste sæson. Holdet har allerede tabt til Ishøj, og nu er der nærmest tale om en kamp hvor Skanderborg har ”kniven på struben”, fordi man stort set skal vinde kampen, hvis holdet stadigvæk skal have chance for at genvinde det danske mesterskab.

For Svanholms vedkommende skal der vel vaskes en plet af, som klubben 2.pinsedag  fik med ”Twety20-nederlaget” til KB.

Hovedtemaet i kampen på lørdag er uomtvistelig, hvem af de to omtalte spillere vinder ”Tvekampen”? Denne afgørelse kan meget nemt give vindergevinst til hans hold, der går sejrigt ud af duellen.

Er Amjad Khans tropper stadig ubesejret efter lørdagens kamp?

Er Amjad Khans tropper stadig ubesejret efter lørdagens kamp?

Efter at have overværet en store-skoledag i idræt på Svanholm Park, hvor Frederik og Amjad underviste over 100 børn fra nogle Brøndbyskoler, fik vi under en lille pause den gode nyhed, at Frederik Klokker spiller med ved World Cup i Singapore. De mange spekulationer og bange anelser, som de seneste uger har hersket i nære cricketkredse om at Frederik var tvivlsom til World Cup i Singapore i næste uge har altså fået en lykkelig udgang. Frederik og hans kone Line, som snart skal føde, har holdt familieråd, og er kommet til den beslutning, at Frederik først støder til den danske landsholdstrup i Singapore, og ikke deltager i opvarmningskampene i Malaysia først.

Så håber vi at Frederik både når at vinde ICC-Div. 4, og kommer rettidig hjem til familiens anden fødsel.

En god nyhed for dansk cricket, der har forhåbninger om oprykning til ICC-Div. 3.     

Jørgen Jønsson