Da KB og Husum kom til KB`s bane var dele af banen under vand. Nej, det var ikke et tordenskyl. Det var vandingsanlægget, der var løbet løbsk.

En anden bane i københavnsområdet var ikke nem at finde. Svanholms og Ishøjs baner var optaget af en U-14 festival, Glostrup spillede hjemme og Albertslunds bane var ikke klippet de sidste 14 dage.

Men Hvidovres bane var ledig og den fik derved sin divisionsdebut. Den var flot klippet og holdene var godt tilfredse med den. Den har også en kunstgræspitch

KB nok mest tilfreds for holdet vandt med 5 gærder. Husum indledte med beskedne 124 på 34 overe i 40 overes kampen. Finn Kleissl tog 3 gærder i en over tidligt i KB`s halvleg og Husum lugtede blod, men Yassir Iqbal og Rizwan Tabassum battede stort set sejren hjem.

Glostrup sikrede sig sin anden hjemmegevinst på 2 dage, denne gang over AB med hele 112 points. Steve de Bolfo blev grebet ud til sit i et sekserforsøg, da han havde 94. AB ude for 123.

Glostrups sejre i resten af sæsonen kan ikke bringe klubben et DM med mindre Herning taber to kampe på vejen, selvom Herning allerede har tabt en kamp (til AB), da Glostrup har tabt to gange til jyderne og derfor ikke får noget ud af at komme til at ligge a points med dem.

1. Division

Fredericia var umådelig tæt på dagens sensation, især da holdet måtte stille med 4 anden holds spillere. Jyderne havde hjemme indledt med 178 mod oprykningsaspiranterne Albertslund og da københavnerne havde 160 for 9 gærder lagde deres senere topscorer en chance i hænderne på en jyde. Den blev droppet og Albertslunds sidste gærde battede sejren hjem.

Bundkampen mellem Køge og KB II i gummibyen gav en sikker gevinst på 74 points til Køge, selvom holdet kun indledte med 146.

Resultater

Elitedivisionen

Glostrup-AB (2-0). Glostrup vandt med 104 points.
Glostrup 237/6 (Steve de Bolfo 94, Martin Jensen 50, Aftab Ahmed 45, Bilal Khan 5/97).
AB 123 (Omar Hayat 22, Sarang Sarangil 3/19, Henrik Hansen 2/15).

KB