Godt nok har vores københavnske skribent skrevet lidt om denne kamp men undertegnede havde kun dette kamp at se frem til i denne weekend. Hvad han kan ikke vide var at denne kamp bar præg af at være en feriekamp. Århus var ikke i stærkeste opstilling og det var Husum så vidt heller ikke. Husum sendte Århus til gærdet i håbet om en hurtig afslutning på kampen men Husums kastere kastede i øst, vest nord og syd. De forærede Århus 48 ekstra dvs ca. 1 point pr over. Derfor blev der ikke lagt noget virkelig pres på gærdespillerne og det lykkedes Århus at lave deres bedste åbning i år.  Det lykkedes Århus at få lagt en god bund i halvlegen men senere kneb det i jagten på flere points og den manglende teknik slog igennem. Gærderne faldt med mange kastet ud. Århus kunne sagtens lave 15 points mere hvis de forstod at løbe mellem gærderne. Samanth Naleen var topscorer med battet med 35 mens Minhai lavede 28 og Århus sluttede på 204. Lars F Boldt og Shakib tog begge 3 gærder.

Det var Lars Flemming Boldt (88) og FInn Kleissl (53) der bar Husums halvleg frem. Gerrit Müller åbndede og lagde hårdt ud men faldt hurtigt til Århus leftarm åbningskaster Asis, der var hjemmeholdets bedste våben. Århus smed for mange løse bolde og det blev kontant straffet af Husum. Godt nok faldt der Husum gærder mod slutningen, men de var på intet tidspunkt truet af Århus, der smed mindst 3 gribechancer væk. Det var ikke det bedste cricket at se på, ferien spillede stadig væk ind. Husum vandt med 4 stående gærder.

ARHHUS35

Billedet er taget fra video – øjeblikket hvor bolden rammer gærdet. Alan Owen overlevede men Bent Nielsen ville gerne havde haft en 3 dommer vurdering. Her ses at Alan var løbet ud hvilket havde givet kampen et andet forløb.

 

ARHHUS01

Naveed Ahmeds stil er ikke beskrevet i nogen træningsmanual

 

ARHHUS02

En drive som gik igennem slip…….det kneb med at gribe

 

ARHHUS04

Her lykkedes det Samantha at få ram på en af Haukes korte bolde

 

ARHHUS06

Naveed Ahmed ben for – Gerrit Müller kaster

 

ARHHUS08

4 gennem leg til Alan Owen

 

ARHHUS10

Alan Owen gribes i slip efter flere forsøg af Renald Buss

 

ARHHUS13

Bedetid for Renald Buss…………

 

ARHHUS14

Samanth kastes af Renald Buss

 

ARHHUS15

Minhaj ben for – Hauke Müller kaster

 

ARHHUS17

Hassan kastet

 

ARHHUS18

Peter Crawford kastet af Shekib

 

ARHHUS19

Vikas kastet af Lars F. Boldt

 

ARHHUS20

Michael Schurmer kastet første bold af Lars F.

 

ARHHUS21

Chr. Langhoff får en sen 4’er

 

ARHHUS23

Sidste mand grebet af Jürg Krüger

 

ARHHUS24

Finn Keissl i aktion

 

ARHHUS26

Finn Keissl i aktion – med 6

 

ARHHUS28

Finn Keissl stokket ud

 

ARHHUS29

Lars F. Boldt i aktion

 

ARHHUS31

Lars F. kan også det med vippeslag

 

ARHHUS32

Not out sagde dommeren……..bolden ikke i hånden

 

ARHHUS33

Hauke Müller sikrer sejren med maner