tisvildeleje 025

Aftab Ahmed, Glostrup ser forvirret ud, men det var han ikke ved gærdet, da han problemløst førte Glostrup til gevisnt

Det var ikke ligefrem opløftet på dansk crickets vegne man blev efter en dag i det københavnske med nærmest ulideligt endimensionelle kampe.

I Ishøj mødte Skanderborg frem til en kamp, som man troede kunne blive interessant, efter at Ishøj havde vundet sensationelt over Skanderborg ude i første runde.

tisvildeleje 018

Ishøjs Waqas Hafeez kan lide at spille mod Skanderborg. I udekampen sørgede han for Ishøjs sejr og i hjemmekampen scorede han 53

Men nej. Mod et stillestående, langsomt fieldende og kastemæssigt lidet truende ishøj-hold præsterede Skanderborg indledningsvist 321/8. Frederik Klokker er ganske enkeltfor god for 95 % af de danske kastere (og markspillere !) og man kan sådan set imponeres over, at han fortsat har koncentration nok til at levere store scorer, når der ikke er nogen udfordring i det, der blive smidt ned til ham. Sammen med Carsten Pedersen (28) præsterede han som åbningsgærde 72, førend Carsten var ude. Frederik fortsatte først sammen med træneren Sherlok (38) og derefter med Rizwan Mahmood til  158. indtil dommer Kentorp forbarmede sig over  Ishøj og Klokkers holdkammerater, der også gerne vil lidt til fadet og hældte ham ud med en ben for på det ottende forsøg i Ishøjs kasteangreb  spinner Adeel Akhtar. Klokker endte med 74 og Skanderborg  321/8 (Michael Pedersen 66 og Saad Hafeez 3/37.

 tisvildeleje 020

Bashir Shah kastet ud af Morten Hedegård efter 44

 Ishøj ude for 85 på 28 overe. Waqas Hafeez den eneste tocifrede med 53 (Michael Pedersen 3/11, Kamran Mahmood 3/24.

Referenten så den sidste halvdel af Glostrups gærdehalvleg mod et  herning-hold med otte afbud og en fem spillere, der var så venlige at stille op i stedet for de – fortrinsvis unge – ferieforetrækkende  afbundsmeldende klubkemmerater. Men gribe kunne de ikke, ej heller fielde, så Glostrup har anskaffet sig et par spillere, der ynder på ret uskøn vis  at hælde bolden op i luften – og det kunne de gøre uden risiko. Morten Hedegård fortalte, at antallet af afbud svarede til antallet af drop.

Samme Morten Hedegård var topscorer med 53, da Herning indledte med 194/8. Den stakkels junior Lavanish Premachandren, der sin første sæson for Herning er løbet ud mindst fire gange, havde til denne kamp sagt farvel til dem, der løber ham ud og spilled en lang defensiv, men dog rosværdig halvleg på 44 på 105 bolde.

Bagefter knaldede glostrup-brødrene Ahmed rundt omkring sig  (Shezad 46) og Aftab (30 not out), men den værste slugger set i nyere tid i dansk cricket blev præsteret som treer. En inder ved navn J. Khan. Han var fuldstændig upåvirket af, at Herning lagde hans himmelgængere ned på stribe, blev ved og endte først efter 38 i hænderne på en af Hernings folk med hænderne skruet sammen  rigtigt.  Glostrup passerede på 29 overe for 7 gærder.

 1. division

Taastrup spillede omsider sin første 1. divsions kamp på det nye anlæg i Hedehuseme, mn nogen forandring i holdets resultatr kunne man ikke påstå, at det gav.  Taastrup ude for 117 på 39 overe på 13 (AA Khan 35) og det passerede Esbjerg på 13  overe takket være åbnerne Knight  (58 på 34 bolde) og Henrik Øre (50 på 47 bolde).

 Kampen Svanholm-KB II udsat til senere på grund af ferieproblemer.

SN