Skanderborg holdt Jyllands fane højt ved at vinde dagens kamp over Herning og sikre sig sølvmedaljerne da Svanholm også vandt deres kamp over Glostrup.
Men sæsonen er ikke slut for Skanderborgs vedkommende. De har en udsat kamp mod KB i KB der skal spilles, idet KB stadig har mulighed for at vinde bronze foran Glostrup, hvis de vinder over Skanderborg.

Det var skyet vejr med fugt i luften, der mødte spillerne forud for kampen. Der kom lidt regn i løbet af dagen, der gav 2 små regnvejrspauser. Til trods for vejret valgt Skanderborg at gå til gærdet mod et Herning hold uden Morten Hedegaard og Lejf Slepsager, der spillede sin sidste kamp lørdag mod Husum. Skanderborgs stærke gærdeside kom til sin fulde ret hvor Fr. Klokker, Anders Bülow, og Rizwan Mahmood alle lavede over 50 godt støttet af Chr. Peck og Kamran Mahmood. Der blev scoret 28 4’er og 3 sekser i Skanderborgs halvleg og hvis banen ikke var så langsom, ville det havde været langt flere. 301 points blev det til på de 50 overs.

Jeg ved ikke om frokosten var for meget for Herning spillerne, for de fik det værst tænkelig start, da tre gærder faldt uden et point på tavlen. Sygdommen “gærdefald” kunne ikke dæmmes op for. Kun Lars Hedegaard holdt skansen, mens makkerne faldt som fluer. Nogle af gærdefaldene kan der stilles spørgsmålstegn ved, da valget af slag ikke var optimal. Herning er langt bedre end det der blev vist, så det var en mat afslutning, da Herning var ude for bare 51 points, hvoraf Lars Hedegaard tegnede sig for de 28. Anders Bülow endte med at tage 5 af gærderne for bare 20 points og sluttede for ham en god dag.

Efter kampen uddelte Kurt Østergaard sølvmedaljerne på vegne af DCF til Skanderborg.

Længere sydpå var Nørrebro på besøg hos Husum. Husum havde tidligere overraskende vundet over KB således havde de 2 sejre mod Nørrebros ingen, så kampen havde ikke betydning for nedryknings spørgsmålet.

Nørrebro valgte at gå først til gærdet og til trods tabet af Khan fik Nørrebro et langt bedre start end man er vandt til. Med 3 gærder nede for 99 så det godt ud for Nørrebro med  anfører J Tauqueer med 34 og NJ Hassan med 32 som de bærende kræfter. I Sahi med 29 sørgede for at holdet kom ovenover tre hurtigere gærdefald og Nørrebros hale fik holdet på 198 – sæsonens bedste halvleg.

Det var ingen ønske start for Husum ved gærdet. Endnu engang gik det ud over Lars Flemming Boldt men Gerrit Müller var i en mere aggressiv humør. På bare 46 bolde lavede han 66 points med 10 firer. Da Gerrit blev kastet havde Husum 120 for 5, men der blev kæmpet fra de øvrige spillere. Med 9 gærder nede for 160 så det sort ud, men Micheal Hupfel sammen med F Leu fik Husum tættere på. Da Leu blev grebet ud manglede Husum kun 10 points.

Nørrebro ender sidst og rykker ud mens Husum skal spille om nedrykning. Hvem modstanderne bliver er ikke kendt. Esbjerg vandt over AB men AB har en udsat kamp mod KB2 som skal spilles formentlig næste lørdag. Så Husum ved ikke om de skal til Esbjerg eller Bagsværd.

PP

 

SKAHER01

Carsten Pedersen lagde hårdt ud med grænseslag

 

SKAHER03

Korte bolde blev straffet af Fr. Klokker

 

SKAHER05

C Pedersen c J Larsen b C Hansen

 

SKAHER07

Kendte tilskuere så på og uden tvivl diskuterede DCF og verserende sager –

 

SKAHER08

Anders Bülow straffede korte bolde konsekvent

 

SKAHER10

Et andet kendetegn ved Fr.Klokker – hans arbejde for at spille til leg

 

SKAHER11

Tæt på for Anders Bülow

 

SKAHER12

…og tæt på for Fr. Klokker

 

SKAHER13

F Klokker+ c sub (Glen Hedevang) b P Pedersen

 

SKAHER15

Rizwan Mahmood spillede en aggresiv halvleg

 

SKAHER17

A Bülow c L Hedegaard b I Saumy

 

SKAHER19

Chr. Peck gik også til vafflerne ved gærdet

 

SKAHER21

Rizwan 4

 

SKAHER23

Chr. Peck 4 men en svær chance til markspilleren

 

SKAHER25

Chr. Peck 4

 

SKAHER27

Chr. Peck over marken til 2

 

SKAHER28

C Peck b T Thøgersen

 

SKAHER29

Rizwan Mahmood 4

 

SKAHER31

Rizwan kunne også slå en 6’er

 

SKAHER33

L Premachandren c M Pedersen b A Bülow

 

SKAHER35

Iylas Saumy slår med besvær en fire og får points på tavlen efter 3 gærdefald. Iylas måtte udgå for en stund med en muskelskade

 

SKAHER36

Typisk Cluas Hansen stil på en kort bold – 6

 

SKAHER38

Ja bolden efter fra Anders er også kort, men langt tættere på kroppen som Claus ikke kan styre og et godt greb til Chr. Peck

 

SKAHER40

Typisk Lars Hedegaard stil……

 

SKAHER41

Ilyas Saumy løbes ud……

 

SKAHER43

Per Pedersen slår til efter mange prikker fra Morten Christensen men direkte til Chr. Peck

 

SKAHER45

K Johnsen b A Bülow

 

SKAHER46

O Damgaard Hald st F Klokker b C Peck

 

SKAHER47

L Hedegaard*+ b C Peck

 

SKAHER48

En bitte tale fra Kurt Østergaard som repræsenterer DCF

 

SKAHER49

Medajle uddeling – Morten Kristensen

 

SKAHER50

Skanderborg sølvvindere 2014

 

SKAHER00

Rizwan Mahmood 4