Det d øst-vest junior 013-001

De to hold

Det danske U-19 landsholds kamp mod Guernsey på Svanholm Park  onsdag, var oprindelig tænkt som opvarmningskampe hovedsageligt for U-18 landsholdet, der senere skal deltage i VM kvalifikationskampe i Essex.

Da man blev bekendt at Guernsey kom med et hold nærmere de 22 år  og med et par landsholdsspillere, forsøgte man at forstærke mandskabet med et par unge seniorer, der dog gjorde sig næsten lige så skidt som de unge.

Det danske hold forekom  meget overmatchet, da det fik først til gærdet på en langsom pitch, som  kun et par danskere (Mads Henriksen 26 og Annique Uddin 21) evnede at spille på. Sædvanligt dansk problem, når spillerne kommer fra måtter med et rimeligt opspring og til en langsom græspitch. De er solgt til stanglakrids, de kan ikke finde ud af at flytte benene tilstrækkeligt, slår i luften eller med skråt bat eller går med ben for.

Tre ben for taler sit tydelige sprog om det beskedne opspring, som der skulle både teknik og tålmodighed at få noget ud af.

Dansk total 93 på 34 overe..

Guernsey passerede for 3 gærder (Toby Belton 38) , hvor den i sidste øjeblik tilkaldte gæstespiller Tarandij Singh tog 2 gærder for 2 på på 6 overe for danskerne . Spinbowlerne kunne gå an, hurtigkasterne må hjem og øve sig, før de skal til Essex.

De danske ledere var i paniktelefon bagefter efter forstærkninger  for at stille et hold torsdag, der kan give Guernsey rimelig modstand. Kampne havde hverken været tilfredsstillende for dem eller danskerne

Da danskerne formåede at lave en så lille total og at være så hurtigt ude, at der var tid til en T 20 kamp bagefter.

Lidt bedre dansk præstation.

Guernsey 119/8 (James Wilks-Green 59, Lavanish Premacharan2/21, Tarandij Singh 2/20). Danmark 100/8 (Zacharia Raja 34, Saif Ahmed 23)

 SN

006

Ak ja, Nicolai, den gik ej

 

007

Dommer Kent Pedersen sender nok en dansker til omklædningsrummet

Denmark U19 v Guernsey U19

 

Denmark U19 v Guernsey U19 T20