Regn ødelagde topkampen

 

Alle cricketkendere havde med rette sat næsen op efter et brag af en kamp mellem de to rivaler, der i den første kamp i Skanderborg ikke lige frem hyggede sig sammen og der var adskillige tilskuere, man ikke ser hver dag..

Den på forhånd meget spændende tvekamp mellem landets to bedste cricketspillere Amjad Khan og Frederik Klokker blev lidt en fuser på grund af det noget dårlige vejrforhold, hvor den hurtige bowler ikke kunne være sikker på at kunne stå fast i det våde vejr.

Det skal dog ikke forstås som nogen form undskyldninger fra Svanholms side, som ganske enkelt anderkendte at Skanderborg var bedst i denne kamp.

!!! holds billede og Svanholm-Skanderborg 064

Amjad Khan kæmpede, men uden megen succes

Situationen var, at Skanderborg skulle vinde kampen for at bevare spændingen i kampen om guldet. Men regn kom til at stå i vejen for en bare nogenlunde afvikling mellem landets to absolut bedste hold.

 

!!! holds billede og Svanholm-Skanderborg 067

Et studie i Frederik Klokkers forward defence med miniputstævne i baggrunden

 

Svanholm vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken først.  Vejret taget i betragtning måske nok en rigtig beslutning, men risikoen var også, at Svanholms to hurtige kastere Amjad Khan og Mads Henriksen ikke kunne bowle igennem på den meget fugtige og våde bane, og værre blev det, da  topopgøret ret tidligt i kampen blev midlertidig ramt af lange regnvejrspauser. Det viste sig at samme problemer fik Skanderborg senere i kampen, men var bedre til at tackle problemet.

Selv om Frederik Klokker(35), selvforskyldt efter eget udsagn, blevet løbet ud, fortsatte Skanderborgs gærdeside ufortrødent med godt spil , især var anfører Michael Pedersen godt spillende og scorede 71 på 90 bolde i en halvleg på¨241 for 8 på de tilladte 50 overs. Rizwan Mahmood lavede 41. Bedste Svanholmbowler var Amjad Khan med 2 gærder for 34.

 

!!! holds billede og Svanholm-Skanderborg 078

Basit Shah havde ikke megen suces

!!! holds billede og Svanholm-Skanderborg 069

Solen aflagde her et meget kortvarigt besøg

!!! holds billede og Svanholm-Skanderborg 082

En dommer skal kunne meget, blandt andet binde snørebind på spillerne. Ole Olsen i gang

svanholm-skandebrog II 003

Amjad Khan op ad og out

svanholm-skandebrog II 024

 

Saif Ahmed i et sidste desperat sluggerforsøg

svanholm-skandebrog II 025

Men grebet af Frederik Mikkelsen.

v

 

Svanholm havde 43 for 2 på 13 overe, da regnen kom i hjemmeholdets halvleg og var allerede bagud i scoringstempo Efter en timelang pause kunne spillet genoptages hen ad aften og Svanholm fik til opgave efter Duckworth Lewis-systemet at score samlet 143 points på 23 overs.  Svanholm skulle altså score 10 points pr. over for at vinde – noget af en opgave.

Så længe Zishan Shah (58 på 55 bolde), stod inde og spillede meget offensivt var chancen der, men da Zishan blev løbet ud, var det ensbetydende  med at Svanholm havde udspillet deres sejrschancer i denne topkamp, som ærgerligt nok blev spoleret af regnen.

Skanderborgs bedste kaster blev Kamran Mahmood med 4 gærder for 22 points på kun 3 overs.

Nu er spændingen intakt i elitedivisionen hvor både Svanholm og Skanderborg begge mangler to kampe mod henholdsvis KB og Glostrup og for Skanderborgs vedkommende KB og Herning. Hvis Svanholm vinder de sidste to kampe er klubben mester, men hvis de taber en og Skanderborg vinder deres, bliver der tale om omkamp om mesterskabet mellem landets to bedste hold.

 

Jørgen Jønsson

 Nørrebro nu også ude i teorien

Nørrebro mistede sin sidste meget teoretiske chance for ikke at ende på sidstepladsen og Herning bevægede sig opad i tabellen og kan i fjern teori fortsat ende med broncemedailler.

Det blev resultatet af Nørrebro-Herning, hvor Nørrebro oveni alle nederlagene måtte konstatere et indbrud i klubhuset, hvor bolde og en computer var fjernet.

Holdene aftalte 2 x 35 overs og det havde man vel lige nået før regnen kom til Købebnhavn ved firetiden, som vejrudsigten forudsagde. Men regnen kom i strid med udsigten også før og de to hhold spillede delvist i regn, mens Nørrebro kom ud for 80 på 25 overe med I Sahl bedst med 30.  Hernings Nicolai Damgård er ved at komme efter det her sidst på sæsonen og snuppede de tre første nørrebroere, der var ude for 10. 4 ude for 11, 5 for 16 førend Sahl kom ind og bidrog. Jacob Larsen 3/12.

Samme junior og akademist Damgård åbnede og blev topscorer med 36 for Herning, da jyderne passerede på 20 overe for 3 gærder.