VIDEOLINK KB HALVLEG           VIDEOLINK SKANDERBORG HALVLEG

Heldigvis var varslerne om dårligt vejr falske og regnen havde passeret. Solen skinnede faktisk i Skanderborg, men vinden tog til og det blæste ganske kraftigt, der gjorde det sværere for begge holds kastere. Gærdespillerne havde også det problem at banen var langsomt, meget skulle løbes. KB vandt lodtrækningen og de valgte at gå til gærdet mod et Skanderborg hold, der var næsten ved fuld styrke.

Som sædvanligt åbnede Morten Kristensen og han fik Sarangal ben for på bageste fod med kun 11 på tavlen. Yasir Iqbal kom ind til Omar Hayat og de byggede videre uden de store problemer. Med 66 på tavlen kom vendepunktet. Omar Hyatt blev grebet i short fine leg af Markus Knap. Said Ahmed blev hurtigt kastet ud af Michael Pedersen og Michael greb Yasir kort efter på egen kastning. Da Aftab Ahmed mistimede det store slag mod Christian Peck, der selv greb bolden, var KB i problemer med 5 nede for 92. KB fik dog nu en redningsplanke med en gærdestand mellem Bashir Shah og Mohammad Farooq. Skanderborg brugte nu kun skruekasterne og det lagde en dæmper på KBs scoringshastighed. KB var ved at nærme sig de 40 overs, så de var nødt til at forcere. Farooq fik fat i Christian Peck med 2 seksere lavt over i off siden. Kamran Mahmood fik dog hånden på den ene, men kunne ikke holde den. Bashir Shah gik også mere til den, men han cuttede Anders Bülow lige i hænderne på Carsten Pedersen. Farroq slog et par seksere mere, men sendte også bolden lige i hænderne på Markus. A Parvez fik dog scoren løftet til slutfaciten 197.

Skanderborg fik ellers en god start. Fr.Klokker og Carsten Pedersen spillede stille og roligt uden at tage risici, men holdt scoringstavlen kørende. Grænseslagene var få, så der skulle løbes meget og Carsten kaldte selv på løb nr 2, men var ikke hurtigt nok. Det fik Michael Pedersen til gærdet og sammen med Freddy blev halvlegen bygget videre. Freddy blev godt nok tabt da han var 38, men ellers havde de ikke de store problemer indtil Freddy blev fanget ben for af Bashir Shah. Kamran kom ind men han kunne ikke få timingen i gang og frustrationen var nok medvirkende til at han blev grebet med 163 på tavlen. Sejren var i realiteten hjemme og Michael og Rizwan spillede sejren hjem, nu med flrere grænseslag. KBs markspil er set bedre.

Skanderborg er nu stadig ubesejret og det lægger op til kampen mod Svanholm senere i denne måned.

I første division havde Kolding besøg af Albertslund, der vandt lodtrækningen og sendte Kolding til gærdet. Martin Pedersen viste hvor vigtig han er for Kolding, da han holdt sammen på den ene ende, mens gærderne raslede i den anden. Han fik lidt støtte af Steffan Langholz inden han selv faldt som ottende gærde med 108 på tavlen. Kolding har en god hale, der gjorde, anført af Madderi, at løfte totalen til 155 før Kumar faldt som sidste mand.

Dem der kender Koldings bane ved at 155 er ikke meget, men Albertslund har mange gange haft problemer her og i dag var ingen undtagelse. Martin Pedersen slog til hurtigt og fjernede 3 mand med 14 på tavlen Quershi (38) holdt ellers stand, men Staffan Langholz med to gærder og M Mayar med 3 udløste en kollaps, der gjorde at Albertslund var ude for 71.

Esbjerg havde Glostrup på besøg. Esbjergs gærdespil hænger på få skuldre og det viste sig endnu engang i dag at hvis de få ikke laver noget så gør resten af holdet heller ikke. Glostrup sendt Esbjerg til gærdet og fik hurtigt hul idet Krølle gik på sin første bold. Da Glostrup fik Henrik Øre ben for og kort efter fik Glen Larsen sit andet gærde ved at kaste Kasper Rubin så var de ovenpå og Esbjerg fik ikke et ben til jorden. Kun to spillere var to cifret da Esbjerg var ude for 67 hvoraf de 20 var ekstra. Glostrup mistede kun et gærde for at passere.

PP

SKBKB-0001

P Sarangal lbw b M Kristensen 4

SKBKB-0004

Nej Anders Bülow, det gav ikke noget………

SKBKB-0005

Yasir Iqbal 6

SKBKB-0007

Omar Hyatt 6

SKBKB-0009

O Hayat c MR Knapp b M Kristensen 35

SKBKB-0011

S Ahmed+ b M Pedersen 1

SKBKB-0012

Aftab Ahmed 6

SKBKB-0014

Y Iqbal c and b M Pedersen 24

SKBKB-0016

Bashi Shah 4

SKBKB-0018

AJ Ahmed c and b CP Thorsted 13

SKBKB-0020

M Farooq 6

SKBKB-0023

M Farooq 6

SKBKB-0025

M Farooq 6

SKBKB-0027

B Shah c C Pedersen b A Bulow 34

SKBKB-0029

M Farooq* c MR Knapp b M Pedersen 38

SKBKB-0031

A Parvez 4

SKBKB-0033

A Parvez 4

SKBKB-0035

H Malik

SKBKB-0036

Carsten Pedersen 4

SKBKB-0038

Dr. Aftab Ahmed

SKBKB-0039

Carsten Pedersen løbet ud 14

SKBKB-0040

Omar Hyatts aflevering, der opfattes som problematisk, især når der presses.

SKBKB-0041

Frederik Klokker i aktion

SKBKB-0042

Fr. Klokker 4

SKBKB-0046

F Klokker+ lbw b B Shah 68

SKBKB-0047

K Mahmood c Y Iqbal b A Parvez 10

SKBKB-0049

Rizwan Mahmood 4