Skanderborg mestre……..

VIDEO SKANDERBORGS HALVLEG                         VIDEO ABs HALVLEG

Som forventet vandt Skanderborg over AB på en solfyldt men lidt blæsende Skanderborg anlæg og dermed kan holdet ikke indhentes, så de kan nu kalde sig danske mestre 2015. Spændingen er væk fra guldet, men der er stadig 4 hold der kæmper om de andre to medaljer.

Skanderborg tænkte måske at AB var trætte efter gårsdagens nederlag i Herning så Skanderborg valgte at gå til gærdet først i sommervarmen. Det var et typisk Skanderborg åbning domineret af Frederik Klokker (54) og Carsten Pedersen (70). I løbet af 20 overs fik de 132 på tavlen indtil Frederik lavede den første fejl ved at blive godt grebet af Atah Uddin på sin egen kastning. Michael Pedersen blev ikke hængende så længe men Anders Bülow blev inden resten af halvlegen hvor han hamrede bolden felre gang gennem og over midwicket med det samme slag. Han fik støtte af Rizwan Mahmood (18) indtil han spillede i eget gærde og så resten af midtegærdeordenen. Skanderborg så ud efter den gode start at skulle nå over 300 men i den sidste ende måtte nøjes med 271 for 8. Gærderne hos Ishøj blev jævnt fordelt mellem de syv brugte kastere.

Nu var Per Rasmussen en af dagens dommere og hans søn Chris er med hos Skanderborg. For at undgå enhver diskussion måtte MOsse Christensen kaste fra den anden ende som han plejer, således Chris kunne kaste fra den anden hvor Per ikke stod. Morten var præcis som han plejer og fik Ahmed hurtigt ben for med en lang bold. Gærderne faldt jævnligt hos AB takket være Chris Rasmussen og Sune Mikkelsens simpel offspin. Med 6 gærder nede for 65 så det ikke godt ud, men AB har jo Dino Jojo som spiller med hjertet. Han gik til angreb på Skanderborgs kastere og fandt kærligheden hos Christian Peck, som blev sendt ud af banen et par gange. Det kneb med støtte fra de øvrige, dog blev Mikkel Grøn hængende længe nok til at de fik 50 points sammen. Mikkels to ener var ikke meget, men det kneb Skanderborgs kastere at kaste på gærdet. Med Mikkels afgang dog på en lang bold, gik det også galt for Jojo, der blev grebet på grænsen for 80 og AB var ude for 163.

1. division

Efter nederlaget lørdag i Kolding var Ishøj 2 i Aalborg om søndagen. Ishøj blev sendt til gærdet af Aalborg men de måtte vente længe før de fik hul påbylden. Ishøjs Babu (58) og Adnan (37) lavede 87 for det første gærde og dermed lagde et bund for en større halvleg. Det kneb dog de efterfølgende gærdespillere at blive hængende særlige længe således at Ishøj jænligt mistede et gærde. Z Raja gjorde det godt med 27 og Akthar med 28 og det gjorde at Ishøj nåede 199 på deres 50 overs. Aalborgs kastning var bedre end før da de kun kastede 9 udenoms. Dean Blanch var bedst med 3 for 46. Det mest interessante dog var en tilbagevenden til cricket for Søren Klitgaard. Han kan stadig smide sin leftarm spinnere og det gjorde indtryk på Ishøj, da han kostede kun 19 points på sine 10 overs med 2 gærder.

Søren gjorde dog ikke noget med battet for Aalborg. Det var anføreren L Ward (62) der holdt sammen på Aalborgs halvleg indtil han selv faldt som syvende gærde. Han fik kun god støtte fra Hassan (26) men det lykkedes Aalborg at nærme sig Ishøjs total men tabet af 4 gærder inden for 5 points tog pusten fra Aalborg, men sidste par Dean Blanch og g Singh (33*) gjorde et ihærdigt forsøg på at indhente Ishøj. Desværre løb de tør for overs og endte 12 points bagefter på 189 for 9.

I Esbjerg var Svanholm 2 på besøg og hjemmeholdet valgte at sende Svanholm til gærdet. Det gav succes idet Henrik Øre og Kasper Rubin havde godt fat i svanholmerne og havde 4 gærder nede for 34. Det fik keeper B Malik (90) og Shadat Riaz (55) til gærdet og de afviste alle Esbjergs angreb og med et gærdestand på 115 gav udsigt til en god total. Sammen med Akram (17) og Yasin (23) fik Malik Svanholm oppe på 229, før han selv faldt til Henrik Øre.  Halen fik Svanholm oppe på 251 for 9 på 50 overs.

Man kan ikke sige at Esbjerg fik nogen ønskestart. Henrik Øre som før i sæsonen har lavet points var ude med 18 på tavlen, hurtigt efterfulgt af CB Nielsen. Daniel Klitgaard fik holdet på 72, men en mini kollaps efterlod Esbjerg med 6 gærder nede for 79. Anfører Kasper Rubin (40*) og keeper Kent Jensen (32) fik dog Esbjerg på benene igen, men da Kent blev grebet ud kunne Kasper ikke finde en partner, der kunne blive hængende nok og Esbjerg endte at blive all out på 172. Svanholm brugte 8 kastere med S Riaz som bedste med 3 for 35.

 

PP

 

SKAAB01

Det officielle hold billede af de danske mestre 2015 – Skanderborg

SKAAB03

De danske mestre Skanderborg som de plejer at være……….

SKAAB05

Frederik Klokker elsker at cutte til 4…….

SKAAB06

Carsten Pedersen driver til 4

SKAAB07

Fejlen fra Frederik Klokker og bliver grebet af A Uddin

SKAAB08

Anders Bülow til 6

SKAAB09

Rizwan Mahmood konstaterer at han har spillet i eget gærde

SKAAB10

Sandy Thanikaithasan lbw b J Jojo

SKAAB12

C Rasmussen b A Ullah 2

SKAAB13

F Ahmed lbw b M Kristensen 4

SKAAB14

N Mughal c S Mikkelsen b C Rasmussen 0

SKAAB16

Jojo til 6

SKAAB18

J Ali st F Klokker b S Thanikaithasan 11

SKAAB19

Jojo sender Christian Peck ud af banen

SKAAB20

Slut på Mikkel Grøn