VIDEO:   ESBJSKAN1a
VIDEO:   ESBJSKAN2a
VIDEO:   ESBJSKAN3a
 VIDEO   ESBJSKAN4a

Dagens kamp i elitedivision mellem Esbjerg og Skanderborg endte med en sejr til Skanderborg, der med 22 points i stillingen kan ikke indhentes. De er nu danske mestre for 2013. Men det var ingen let sejr for Skanderborg, for Esbjerg bed fra sig og kæmpede til det sidste. Skanderborgs gærdeside er lang så når det ikke kører for de første er andre der overtager. Derfor er Skanderborg bedst.

Det var vådt i Esbjerg fra morgenstunden. Kampen var blevet skubbet en time i forvejen og det var en god ting så forsinkelsen blev kunpå 15 minutter. Skanderborg havde Rizwan med igen som anfører. Det havde den ene dommer ikke opdaget for han blev ved med at råbe på den forkerte til lodtrækningen. Dagen begyndte ikke godt for Rizwan for han tabte og Skanderborg måtte ude i den våde bane mens Esbjerg gik til gærdet. Esbjerg fik nok den bedste start i lange tider. Skanderborg var uden Chris Phillips så åbningskasterne var Anders Bülow og Morten Kristensen.  De kunne ikke finde vej igennem Henrik Øre og Craig Knight og allerede efter 10 overs kom spin på banen. Der blev skiftet kaster ofte for det var kun Kamran Mahmood som gærdespillerne svært at score hos. Men det var Michael Pedersen som fik gennembruddet, da han fangede Craig Knight  (31) ben for med 79 på tavlen. Kasper Rubin havde ikke tålmodighed nok til at vente på den rigtige bold og han blev grebet på square-leg grænsen.  Henrik Øre fik derefter selskab af Jamal og Esbjerg fortsatte med at presse Skanderborg. Esbjerg var dog ikke heldige da Henrik Øre blev løbet ud i forsøget på det andet løb. Han blev dog erstattet af broderen Martin, der benyttede enhver lejlighed til at slå bolden ud af banen. Jamal blev grebet af Fr. Klokker og Jakob Rubin kom til. I løbet af de sidste overs kastede Skanderborg bedre og Esbjerg endte på 218 for 7 med to gærder i den sidste over, en total der normalt er god at forsvare, men måske ikke med Skanderborgs gærdeside. Skanderborg var slet ikke så skarp i marken som de plejer. Rizwan tabte alt der kom til ham og han indrømmede blankt han manglede træning.

Esbjerg fik ellers en ønskestart. Frederik Klokker, der  ellers startede med en firer gennem slip, blev kastet ud via legpinden. Hans far var ellers på en sjældent visit, så han fik ikke megen valuta for pengene. Michael Pedersen overtog hans rolle og sammen med Anders Bülow fik Skanderborg i gang. Ved 62 snittede Anders Martin Øre til keeperen. Kamran Mahmood fik et par gode slag indført, men blev grebet i forøget med at slå over mid-on. Det bragte Carsten Pedersen på banen. Han begyndte godt og så ud til at blive længe sammen med Michael, der ellers spillede fejlfrit. Carsten mistimede ellers en drive og blev grebet ud med 114 på tavlen. Søren Kirk kom til og sammen med Michael afviste ethvert forsøg fra Esbjerg for at gennemtvinge et gennembrud. Esbjerg endte med at bruge 9 kastere i halvlegen men de kunne ikke stoppe Skanderborg. Begge gærdespillere paserede de halvtreds og Michael manglede kun 9 points for en century. Det var en velkommen retur til form for Michael som ellers har haft en fattig sommer.

PP

ESBSKA01 ESBSKA03 ESBSKA04 ESBSKA06 ESBSKA07 ESBSKA09 ESBSKA12 ESBSKA15 ESBSKA17 ESBSKA19 ESBSKA21 ESBSKA22 ESBSKA26 ESBSKA28 ESBSKA29 ESBSKA30 ESBSKA31 ESBSKA34 ESBSKA36 ESBSKA38 ESBSKA40 ESBSKA42 ESBSKA44 ESBSKA46 ESBSKA48 ESBSKA50 ESBSKA52