DSC_0114

Danmarks bedst klædte lilleputhold spillede deres første kamp søndag ved et lilleput B-stævne på Svanholm Park. Formand Sheick til venstre for den kvindelige leder. Tøjet er iøvrigt designet af klubbens medlemmer i fællesskab og der er indkøbt et lager, så der er til samtlige klubbens 5 hold og lidt til. Det er altså godt skuldret af en klub,, der startede for et par år siden. Klubbens anlæg på Tingbjerg Idrætspark – det er der, hvor Brønshøj spiller fodbold- bliver snart indviet. Klubben har fået en bane helt for sig selv – kunstgræspitch er anlagt –  og har investeret en del af en bevilling fra kommunen på et nedrive et kratområde, så banen kan blive 8 meter større.

Albertslund bragte Skanderborg II tilbage til virkeligheden

Søndagen uden elitedivsionskampe bød på to kampe i 1. divsion, hvor den ene blev  aflyst pga. regn.

Vi tager den gennemførte først.

Skanderborg II måtte konstatere, at der er grænser for, hvor længe holdet fik lov til at opholde sig i baronens seng, som ellers var en behagelig silkeklædt soveplads efter sidste weekends udfoldelser

Albertslund tilbragte den anden dag på dobbeltturen hos jyderne, hvor forstadskøbenhavnerklubben  præsterede en top fem, som boltrede sig. Ingen under 35. Mohammed Asif 57 og Asad Javed 50 i top. At så holdet derefter foldede sammen betød mindre – end score på 242 selv på Skanderborgs bane er svær at hamle op mod. Rehan Mohammed kunne glæde sig over 4 gærder for 49 som bedste skanderborg-kaster.

Spinneren Sarang Sharma, som Albertslund vurderer meget højt og foreslår at han bliver taget ind i DCF-eliteregi, boltrede sig med 5/30 for Albertslund, da Skanderborg II var ude for 99 på 30 overe.

DSC_0082

Taastrups S. Usman angriber KBs juniorkaster Hassan Ali

Taastrup har fået en grusom start på tilværelsen i divsionen, men der var dog forbedring mod KB II, hvor det kunne blive til 99. Det er dog små 30 mere end i de første kampe. A.A: Khan toppede med 25. U. Anwar  5 for 30 for KB II. Yassir Iqbal – KBs landsholdsspiller – var med og gik rundt og hyggede sig og lod som om han ikke var til stede, indtil en 7. gærdestand begyndte at irritere KBerne og så snuppede han bolden og brød den.

KB nåede kun 15/0, da regn afbrød videre festligheder.

DSC_0100

Taastrup har det svært nok i forvejen og når så dommeren står og skyder en af de bedste Bilal Shah bliver det jo ikke nemmere

 

 

DSC_0107

Og så skal vi da lige have med, at på trods af, at han spillede sin første lilleputkamp søndag, så vidste denne lille gut fra Copenhagen godt, hvordan man skal gestikulere, når man har erobret et gærde.