Og Svanholm slog KB

 DSC_0045

Zishan Shah bowler KBsungdomsleder Junaid Khusdil

 

Skanderborg I´s  sensationelle nederlag i Jylland kan man læse om andetsteds fra vores jyllandskorrespondent.

Fra læsernes sjællandskorrespondent kan man til gengæld læse om Skanderborg II´s  lige så sensationelle udesejr over et af de forventede tophold i divisionen AB, men vi tager skriveriet i rækkefølge og starter med elitedivsionskampen på KB, der var et vådt foretagende med diverse afbrydelser.

KB var uden tre af sine first strings, mest mærkbart Yassir Iqbal, der måtte melde fra på grund af dødsfald i familien om natten. KB valgte at gå i marken i 40 overes kampen, skønt det var sjaskvådt. Det var formentlig ud fra synspunktet, at den frygtede langsomme KB-pitch ville være så totalt livløs, at gærdespillerne ville have meget svært ved at grave bolden op og forcere. Det kom til at slå til. Mohammed Farough leverede sin sædvanlige præcisionskastning og kostede på 8 overe kun 13 points. Zishan Shah forlod hurtigt valpladsen og herefter  i en lang og tålmodig andengærdestand, hvor KB skulle helt hen i 22 over for at få bid igen, fik Zameer Khan (29) og Mads Henriksen (48) sat totalen op til 77.

DSC_0042 DSC_0044

Øverst   Hamid Shah får Aftab Ahmed ud ben for. Nederst same bowler får has på Mohammed Farough

Hamid Shah  fik lidt mere tørre og hurtige forhold at batte under -og KBérne en efterhånden svær bold at kaste med – og satte scoringstempoet op med 44 på 54 bolde og gik først,  da Svanholm havde 171, mens han så makkerne gå ind og ud i forsøget på at forcere.

173 kom KBs target til at lyde på, men holdet kunne ikke klare det fornødne scoringstempo på en bane, hvor firere var en svær ting at præstere.  Amjad Khan forekom ikke overvældende hurtig under disse omstændigheder, men endte dog med 5 for 28 efter at have fjernet KBs  tre første gærdespillere.

 

DSC_0036

Nawed Mughal narres af Saif Ahmed svævende spinner, der knap nåede at spinne

Ekstra blev topscorer med 29, da Svanholms høje vikarkeeper Zameer Khan – vikarerende for den skadede Taha Ahmed  –  havde svært med at komme ned  til det ofte næsten manglende opspring .Parween Sharma topscorer med 21, mens KBs reserve og 11 mand Aatif Parwez formentlig til sine cricketdages ende vil huske  at han under vild jubel fra holdkammeraterne  klaskede en stor sekser ud på Amjad Khan. KB ude for 140.

  1. divsion

Og så skal vi ud på AB, hvor man skar endnu mere radikalt ned – helt ned til 30 overe. AB valgte at batte under de våde forhold og botset fra at AB mistede sin re første  for 32 kom der hefter intet der tydede på at AB skulle komme i vanskeligheer Annique Uddin (55 på 5 bolde), Jawad Ali (44 på 45) og Tarun Nethulam, som vi ikke kender, men gætter på er ABs nye spillende træner  52 på kun 28 bolde. 196 på 30 overe ende AB med og et skulle man mene kunne være nok. Men det var det ikke,  Skanderborg IIs fire første  var ude for 38 på små 10 overe, men så kom der festfyrværkeri – se fra jydernes synspunkt da Frederik Mikkelsen gentog bedrifterne fra dagen forinden med 62 på 64 bolde og Jesper Hansen med 69 på 46 bolde. Skanderborg manglede 12 points med 2,4 overe igen og passerede i sidste over for 6 gærder.

Vi forstår godt, hvis jyndrne har grinet hele vejen i bussen hjem over, at denne skribent vi i disse spalter efter et kæmpenederlag til Esbjerg i første kamp mere end antydede, at de vist var gået galt i byen, da de valgte at rykke op. da de havde vundet kvalifikationskampen  mellem vinderne af de to jyske 2. divisoner.

Til gengæld var den anden oprykker Taastrups kastning mildest talt ikke noget at skrive hjem om mod Svanholm II – og der er ingen undskyldning fo at vinde lodtrækningen og gå  marken på en smaskvåd bane og en bold, der hurtig blev en svamp.

Svanholm knaldede til bolden fra første bold og endte med 289/8 i 40 overes kampen. Usman Akram skulle absolut lave et håbløst slag, da han var nær sit maidencentury (90  på 100 bolde) mens ex-landsholdsspilleren og en old boy i super fysisk form James Moniz fortsat rammer rammer bolden klokkerent og hårdt (50 på 67 bolde).

Da Taastrup havde mistet 49/5 valgte Svanholm at kaste med samme klasse som Taastrup de dermed endte så hæderligt som 141 (Sahadat Riaz 4/37, Itsham Shabbir 38 not out).

 

DSC_0030

En Taastrup-spiller er ikke meget for at gå, mod Svanholm II, selvom sagen synes ret oplagt