Nødgeneratoren er på plads. Anfører Rizwan har medbragt en securityvagt fra det indre Aarhus, for man ved jo aldrig

Da Skanderborg havde 125/5 mod et småuoplagt, småreservebesat eidpåvirket nørrebrohold på en sitrende varm Kløvermark, var der virkelig brug for den nødgenerator, som var blevet bragt ind for at oplade computeren, men også en til at bistå skanderborg-gærdesiden, hvor der udover Rizwan Mahmood ikke var meget tilbage af dem, der plejer at levere.

 

Nørrebro vejrer kanter fra de heftigt drivende Mahmood-brødre med en stærkt besat slip

Men endelig – vil Skanderborg nok sige – præsterede den spillende træner Darren Murphy, der ellers er kommet til landet med flotte tal i bagagen. Han spillede frit fra leveren, lod sig ikke mærke med at Nørrebro droppede ham tre gang på chancer, som kun varmedisen kan give en undskyldning for, at de blev droppet. Murphy endte med årets højeste score for hans vedkommende (52). Sammen med Rizwan Mahmood, der overlevede, at han har så travlt, så travlt lige fra starten, skaffede de to en skanderborg-score på 216. Rizwan præsterede 69 og kan jo en dejlig masse stød og har sådan et godt øje.

Hvis blikke og attituder kunne dræbe kunne man godt have bestilt kransen til dommer Jesper Jensens bisættelse

Nørrebro havde gjort hvad der stod i deres magt for enten at få kampen flyttet eller få den sat ned i oversantal, så de mange familiefædre på holdet kunne fejre eid, der markerer afslutningen på fastemåneden (ramadanen). Her samles familie, venner og giver gaver især til børnene og spiser festlige måltider (så man kan indhente de kalorier, man har tabt under ramadanen !!).

 

Noget for vore talrige kvindelige læsere – eller Skandrborg kunne måske anskaffe en størrelse XL-buks til deres træner

Eid-morgenen skal muslimer i moskeen ligesom de kristne skal i kirke juleaften. Ud fra et cricketmæssigt synspunkt er det bare mere praktisk Danmark med de kristne, fordi der sjældent er cricket d. 24. december.

Så referenten ved at personlig erfaring, hvilken opgave der er at samle et hold, når det er eid. Nørrebro gjorde det – der var vel omkring tre af de sædvanlige, der droppede ud – og så måtte tre andre ikke sædvanlige ofre deres eid for sagen.

Men Nørrebro var virkelig ved denne lejlighed vendt tilbage til tidligere tiders mødedisciplin. De kom dryssende og var hverken antalsmæssigt eller mentalt klar, da dommerne prøvede at få kampen i gang så nogenlunde til tiden.

Er det virkelig sådan, at Jesper Hansen betvivler dommer Froms åndsevner ??

Det lignede noget i begyndelsen, der kunne være blevet til 300 til Skanderborg, men der skulle ikke mere end et gærde eller to i Nørrebros bagage – og så livede de op – og virkede næsten som sædvanligt omend det ikke lignede dem i den grad at lade katten slippe af sækken som tilfældet var, da makkerparret Murphy/Mahmood kunne folde sig ud.

Hos Skanderborg har vi lyst til at rose venstrearmsspinner Aqeel Amjad. Folk i Skanderborg synes, at han er forbigået -også ud fra et fremtidssynspunkt – hvis det er en venstrearmssspinner, landsholdet har brug for. Ser man på hans tal har han været særdeles økonomisk og han har et rigtigt slowbowlerkastertemperamt, der ikke lader sig mærke med, at der bliver slået til ham

Det er altså ikke de to cyklende badenymfer i baggrunden Rashid Ali ser så heftigt på

 

Mod Glostrup dagen forinden kastede han 10 billige åbningsovere, knap så billig (1/39 på 10) var han her, men han løb ind i Nørrebros stormvejr af en gærdespiller Faisal Siddique (59 på 55 bolde), der kan slå enhver kaster ud af kurs. Amjad blev til hans ros ikke slået ud af kurs og han kunne glæde sig over, at legspinneren Chr. Peck-Thorsted – meget bedre end dagen forinden – kastede Siddique ud.

Aftab Ahmed til dommer Jesper Jensen – hør Jesper den var over livvidde.
Jensen var ubøjelig. Som Aftab sagde bagefter – det havde jo været rart om han havde lyttet.

Med 83 for 2 gærder i over nr. 16 var Nørrebro godt på vej, men Aftab Ahmed slog en fuldsejler som var omkring mavehøjde, lige i labberne på square leg uden at besvære regnskabsføreren. Så var der hul i Nørrebros gærdeside, der blev slidt ned af Skanderborgs spinnere. Irfan Khan med 33 på 54 bolde holdt sammen på den nedre ende af Nørrebro, men han og makkerne kunne ikke accelerere mere end at det endte med at Nørrebro var ude for 203 med 3 bolde tilbage.

SN

Punktum for en ubarmhjertig hed dag på Kløvermarken. Peck-Thorsted griber den sidste nørrebrospiller ud.