Hamid Shah forsøgte at cutte Hassan men……..

Tysklands træningsuge slutter med at spille 2 kampe mod et DCF XI, der består dels af landsholdstrupsspillere og spillere fra DCFs akademi. Træner Brett Mulder og Morten Hedegaard benytter lejlighedenfor at se på spillere som Lejf Slepsager, Carsten Pedersen, Kamran Mahmood, Sair Anjum og Hamid Shah med henblik på Malaysia turen i september mens de unge spillere som Anders Bülow, Mads Henriksen, Mati Malik, Lavendish Prem, Zameer Khan, Mads Nyeng, Siem Saaed, Mads Rasmussen, Lavendish Prem og Theo Cupido får international
erfaring.

Søndagens kamp var den første af to og den blev spillet på Husums dejlig store bane, der var for engangs skyld blevet blød efter flere dages regn. Men taget vejret i betragtning var Husums anlæg i fin stand takket være klubbens indats. Vejret var blæsende og faktisk kold når solen var væk men heldigvis var den fremme en del af tiden og der kom ingen regn.I søndagens kamp vandt tyskerne lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Starten var solidt men langsom under pres fra Sair Anjum og Mads Henriksen men Sair fik gennembruddet da Khan knaldede bolden direkte i hænderne på Lejf Slepsager i gully. Det fik tysklands anfører Khan til gærdet og ham sammen med Leslie fik opbygget en gærdestand. Danskerne gik overtil spin fra den ene ende med Slepsager som holdt scoringen nede. Tyskerne angreb dermed Anders Bülow fra den anden ende ogdet gav pote da Bülow fik både anfører Khan og Leslie. Derefter begyndte tyskerne at lave fejl. Danskerne var skarp i marken med flere gode stop og de greb alt som man forventede skulle gribes. Tyskernes forsøg at gå luftvejen endte flere gange i danskernes hænder. Lejf Slebsager fik ingen gærder men Anders fik 3 til gengæld. Efter Lejf var det Hamid Shah der sidst forpurrede tyskernes forsøg på at slogge sig til points. Tyskerne var ude for 157.

 

Carsten Pedersen sweeper til 4

Danskerne mistede hurtigt Zameer Khan der spillede for meget på tværs men Hamid Shah og Anders Bülow fik styr på tingene i forhold til tyskernes åbningskastere. Problemerne for danskerne kom med introduktion af off-spin med Hassan. Hamid forsøgte at cutte og blev kastet ud. Rizwan har heldigt ikke at blive kastet ud på første bold, der tog ved og sprang over gærdet. Rizwan gik ellers til modangreb og han havde heldet med sig med sine “kanter”. Anders spillede godt indtil han blev grebet ud og hans efterfølger Carsten Pedersen kunne tyskerne ikke gøre noget ved. Presset forsvandt og danskerne spillede frigjort med flere grænseslag og Rizwan spillede efterhånden pænt. Det endte med en sikker dansk sejr på 7 stående gærder.

Konklusionen er at tyskerne havde ikke en god dag. Vi har før set dem spiller langt bedre. Danskerne havde alt i alt en god dag og vi kan håbe at det forsætter i kamp nr. 2 mandag.

Danmark v Deutschland

Tysklands Hassan grebet af Hamid Shah