Mandagens møde mellem DCF XI og Tyskland blev det modsatte af gårsdagens kamp. Nu var det danskerne der lavede fejl i marken og ved gærdet og tyskerne spillede godt både ved gærdet og i marken. Det er overraskende at det lykkedes at få to fulde cricketkampe afviklet uden nogen regn. Der kom ingen regn i dag i Husum hvilket ikke kunne siges for Jylland.

Det danske hold var forandret i forhold til i går med Siem Saaed, Mads Nyeng og Mads Rasmussen med. Sair Anjum var med i marken som kaster men var ikke ved gærdet. Der var lidt udskiftning i marken undervejs. Tyskerne vandt igen lodtrækningen og som i går valgte at gå til gærdet. Tyskerne kom godt fra start og kunne uden de store problemer klare de danske åbnings kastere, der i dag virkede uden bid. Det var først da Hamid Shah blev introduceret med sin spin at åbneren Mahmood lavede en fejl og blev grebet ud. Tyskernes anfører Asif Khan kom ind og dominerede halvlegen sammen Rajudeen indtil med 81 på tavlen Rajudeen blev fanget ben for af Mati Malik. Matik fik staks Choudry grebet og ikke langt tid efter fik Mads Nyeng sit første gærde. De danske spinnere havde ellers godt fat men Asad Khan sammen med Asif Khan løftede halvlegen med flere grænseslag. Efter de 50 overs havde tyskerne 203 for 7, en mærkbar forbedring i forhold til i går og en udfordring for danskerne.

Rizwan Mahmood kastes ud

Danskerne fik en skidt start. En misforståelse gjorde at Zameer Khan blev løbet ud og hans partner Kamran Mahmood fik en hjerneblødning og slog sin anden bold op i luften direkte til mid off. Mati malik og Mads Henriksen fik lidt stabilitet i gang men Mads blev grebet ud af keeperen. Det fik Carsten Pedersen på banen og han fortsatte hvor han slap i går. Danskernes problemer fortsatte da Mati fejlbedømte sit slag ud i off og blev løbet ud på en direkte indstik og hans afløser Hamid Shah dummede sig straks ved at snitte en ellers udenom på legsiden. Anfører Rizwan blev staks kastet ud og danskerne var 57 for 6. Theo Cupido kom ind og sammen med Carsten løftede havlegen indtil Theo blev dagens tredje løbet ud offer. Det var begyndelsen til enden de de to næste gærdespillere snittede til keeperen. De unge spillere har problemer med at spille kastere som konstant kaster uden for off-pinden. Noget som de på de hjemlige bredder ikke er vant til. Danskerne var ude for 121 med Carsten Pedersen som topscorer med 53. Han blev fanget ben for i forsøget på at forcere.

Mati Malik løbes ud af direkte indstik

Det var en fortjent sejr til tyskerne. Træner Brett Mulder glædede sig over at se de unge spillere i aktion og kampene viste svagheder, som der skal arbejdes med. Det gælder især spillernes fysiske kampform. Det er en udviklingskamp og fejl vil forekomme.

Danmark v Deutschland2

Sidste mand ud – Mads Nyeng grebet ud af keeperen