Endnu et godt resultat for det danske landshold

 

Der har været røre på facebook omkring de tæt på ikke eksisterende meddelelser fra A.landsholdets meget korte tur på Guernsey på to dage.

Problemet er opstået fordi de pågældende ledere ikke formår at holde os herhjemme orienteret om deres bedrifter, og det må der laves om på fremover med nogle klare aftaler om, at hvis man vil holde de faste cricketnysgerrige ordentlig orienteret – vi er da et par stykker, der gerne stadigvæk vil holde crickets læsere orienteret, hvis vi bare får nogle oplysninger, når eliten er ude og spille.

Danmark vandt endnu en god sejr over Guernsey, selv om det som tidligere nævnt ikke så så godt ud i starten.

Nu har i modtaget kopi af scoringsbogen fra kampen og den er indføjet nedenstående

Vi scorede 150 efter noget af en deroute med 6 gærder ude for 20. Men Rizwan Mahmood med 71 og Sair Anjum (35) fik totalen rejst til de omtalte 150. Det var den tidligere Hampshire spiller Savident, der ikke var med i den første kampe- i sin tid holdkammerat med Thomas Hansen – der fjernede alle danskerne.

Det skulle vise sig at være nok, da Danmark fik Guernsey ud for 137 all out efter at værterne havde været 50/1 efter 10 overe i 40 overes kampen. Men Bobby Chawla tog 4 gærder for 10, mens Lejf Slebsager, hvis come back har været så omdiskuteret, holdt værtsnationen i et jerngreb fra den anden ende.

Flot resultat og et godt rygstød før ICC World Cup division 4 går i gang om halvanden måned.

 

 

Bobby Chawla fik the Carlsberg Trophy som de to kampes bedste spiller. Han ses ovenstående med den flotte pokal Pokalen havde den imponerende titel: Carlsberg international challenge trophy player of the series.

 

 

Jørgen Jønsson/SN