Man mindedes den gamle historie fortalt utallige gange af den nu afdøde journalist Mr. Slans. Han hævdede, at han i Ålborg slog en sekser, der røg helt til Hamborg. Jernbaneskinnerne ligger jo tæt ved banen og bolden ramte nemlig det forbikørende tog og landede i en åben ladvogn med koks på godstoget med destination Hamborg.

I Husum blev historien forbedret. Her slog Husums Gerrit Muller den største sekser set på den kanter ud på jernbanen, hvor den skulle have ramt en ladvogn med en åben container med destination Hong Kong .

Det var vel også det mest bemærkelsesværdige, man kunne sige om Husum-Svanholm. Husum gik først til gærdet. Gerrit Müller (56 på 50 bolde) tæskede rundt på Svanholms kasteangreb. Alle husumere ude for 128 (Zishan Shah 5/26). Da Svanholm havde 62 uden gærdetab på 12 overe kom regnen og Svanholm blev vinder på bedre scoringsgennemsnit.

1. division Hvidovre og Kolding spillede uafgjort.

Med hiv og sving gennemførtes kampene i det triste vejr. Med udsigt til regn omkring kl. 13.30 (hvor regnen også kom) lykkedes det dommerne med hvis og sving at få Hvidovre og Kolding til at blive enige om 2 x 35 overe.

Hvidovre startede med 135. Martin Pedersen er nærmest uspillelig i den række(29 på 5 overe, M. Sørensen 4/26). Kolding klynkede ikke over at skulle fielde i regn og fik et turneringspoint ud af det, da Hvidovres keeper missede en løbet ud-chance på sidse bold, så Koldings sidste gærde kunne “scramble” det udlignende points. Martins bror Minik Pedersen 44. Det blev til Hvidovres første turneringspoints.

Nu skal vi understrege, at vi har følgende oplysninger fra Ishøj, og hvis man havde fået dem fra Ålborg havde de nok været anderledes. Ålborg ude for43 på 21 overe. Ishøj 6/0 da den samme drypregn, som hærgede hele landet, kom til Ålborg. Kampen blev afbrudt. Da dommerne senere beordrede Ålborg i marken ville hjemmeholdet guderne hjælpe os ikke gå derud. De forestillede sig altså, at man skulle sende Ishøj en gang mere til Ålborg, fordi de ikke ville stå et par overe i drypregn. Nåh – det lykkedes dommerne at tale Ålborg til fornuft – og Ishøj passerede på 5 overe, så ålborgfolkene nåede altså ikke at blive våde.

Det går skidt for KB`s andethold i år trods et par gode navne på holdet. KB ude for 68 ude mod Køge, Køge 73/2 – en herre med det eksotiske navn S Qazizada toppede med 43 not out.