Danmark sluttede U17 turneringen positivt ved at slå Jersey i den sidste kamp og dermed undgik sidstepladsen i en turnering, der omfattede 6 hold i stedet for de 4 man var vant til. Turneringen viste at Jersey og Guernsey er stærk nok til at deltage i 1 division for U17 og det giver optimisme for Kanaløernes cricket fremtid. Danskernes deltagelse har også givet positive takter for fremtiden.

Jersey valgte at gå til gærdet først og nåede 209 med Ben Stephens (43) and Sam de la Haye (38) som de største bidragsydere. Ingen dansk kaster tog mere end et gærde men Choudhary Naim satte Jersey under pres ved kun at koste 7 points fra sine 6 overs i starten hvoraf de 4 var udenoms.

Den danske gærde halvleg fulgte på en måde det samme mønster fra den forrige kamp. De første fem gærdespillere leverede points mens resten ikke gjorde. Danskerne manglede 65 points med 7 gærder i behold men mistede 3 gærder for 7 points således at de var 148 for 7. På det tidspunkt lignede det endnu en kollaps med et nederlag til følge, men heldigvis var Shezad Ahmed stadig ved gærdet og han styrede halvlegen til sejr med to gærder og ni bolde i behold. Hans 61* indeholdte 2 firer og 3 seksere. En rigtig god innings.