Vi er nået til dag 3 af Scandic Cricket Challenge serien på Svanholm Park i Brøndby, og serien er flyttet til Twenty/20 delen af det finske besøg. Solskin og et par skyer hilste på spillerne før starten af denne populære format af spillet, og det var danskerne, der vandt lodtrækningen og besluttede at gå til gærdet på en perfekt gærdespils overflade i den første af to kampe i serien.


Den danske topscorer i den første kamp Naveed Mougal (61 på 20 bolde) stokkes ud

Danskerne åbnede med Aftab Ahmed (27) og Kamran Mahmood (43) der gav hjemmeholdet en flyvende start og lavede 53 i den første gærdestand. Så var det overladt til skipper Naveed Mughal (61) og i form Taha Ahmed (34 * ) til at smadre deres vej til en meget imponerende 199 for 4 på de tyve overs. Ja, kun Rajesh Singe for finnerne viste nogen form ved at tage 3 for 35 med bolden.
Finnerne svarede med en flyvende start i jagten på danskernes total. Åbnerne Mohammed Tariq Sarfaz (22) og “Middle order hit mand” Zakiullah Kamal 19 forsøgte forgæves at få finnerne tilbage i spillet, men de mødte to kastere i deres bedste form, Basit Raja (4 for 26) og Mohsin Ali (3 for 5),som sørgede for at finnerne var ude for 110 inden for deres tyve overs. Det var en anden fantastisk allround indsats fra det unge danske hold. Kasterne og markspillerne viste begge rutine langt ud over deres alder, da de kæmpede for at dæmme op for den uhæmmet finske åbning.

SCORECARD GAME 1


Den finske åbner trakterer Sair Anjum

Så til kamp nummer 2 og solen fortsatte med skinne ned i Brøndby.Det var Finland, der tog springet og besluttede at batte først på den stadig perfekte gærdepitch. Igen var det lynende slag fra Sarfaz (10) og Kamal (18),som fik gav gæsterne endnu en flyvende start, og ved denne lejlighed var de godt støttet af Bilal Khan (36), da nåede et lavt total 118. Endnu en gang var der nogle fremragende kaster præstationer fra de unge danskere, Suleman Arshad (4 for 20), Aftab Ahmed (2 for 17) og Basit Raja (2 for 30) som alle hjalp til finnernes fald .
Da danskerne blev sat til at passere det laveste total i serien, benyttede danskerne lejligheden til at afprøve en ny åbning, og det viste sig at være en mesterstykke. Åbnere Shezad Ahmed 77 og Zameer Khan 37 satte i gang med at bygge den perfekte gærdestand på 118, da de nedlagde den beskedne finske total på blot 14,3 overs.

SCORECARD GAME 2


En af de finske åbnere lader livet mod Aftab Ahmed

Assistent træner, Gary Glissen, var meget tilfreds med resultatet af hans unge team, men følte, at der stadig var områder at forbedre, “T20 er et område af spillet vi virkelig skal til at mestre i løbet af de næste par år. Selve spillet er et spændende format og vi har nogle spændende unge spillere, der passer perfekt til dette format . I alle aspekter af spillet, viste vi tegn på forbedring, især i vores gærdestande og individuelle præstationer med både bat og bold. Vi skal fortsat blive bedre i alle dele af spillet, da vi skal i fremtiden møde langt mere modstand. ”


En finne stokkes ud. Ihyas Saumi kaster, Taha Ahmed keeper


Zameer Khan (37) gik først som åbner, da scoren var lige i den anden kamp