Flot kåring til Saif Ahmed

Flot kåring til Saif Ahmed

Flot udnævnelse som er velfortjent men også forpligter

Selv om det danske U.19.landshold ikke kvalificerede sig til det endelige EM til næste år, fik holdet den opmuntring, at få udnævnt turneringens mest værdifulde spiller.

Prisen blev givet til Saif Ahmed fra Svanholm for hans gode allround-indsats, hvor han ved gærdet scorede sammenlagt 205 points i 4 halvlege med et gennemsnit på 51,2 og havde et kasteresultat med sammenlagt 8 erobrede gærder i turneringen for 125 points i sine 33 overs med et snit på 15,6 og en økonomirate på 3,75.

I øvrigt havde vi også turneringens bedste bowler, nemlig Annique Uddin, AB, som stort set havde samme kasteresultater som Saif, med 8 erobrede gærder for 125 points, men blot den forskel, at Uddin har bowlet 3 overs mere end Saif, som gør at han økonomirate er billigere 3,46 mod Saifs 3,75.

Saif Ahmed er nok ikke det man kalder en traditionalist, men hvis man prøver at grave lidt i hans spillepsyke og attitude i almindelighed, som en gammel træner elsker at gøre, kommer der faktisk en del interessante opdagelser ud af dette eksperimentale forsøg.  Saif, trods hans umiddelbare ageren, hvor man tænker, han har virkelig svært ved at finde koncentrationen, så tager man faktisk fejl. Saif er formentlig en af den sjældne art af idrætsfolk, der kan have mange bolde i luften på en gang – dette postulat er nok en fordel i cricketsporten- og alligevel virker han som om, han er i stand til at gå koncentreret til gærdet, hvis det er det, der er dagsordenen.

Men rådet skal stadigvæk være, lad nu vær med at tro at træerne bliver 160 meter høje, lad nu begge ben blive på jorden, og lyt til de folk, der har lidt forstand på dette lille spil. Ingen er færdiguddannet fordi de bliver lidt feteret i ungdomssammenhæng.

Når det er fastslået, er det en fornem præstation Saif har lavet i denne turnering, et stort tillykke til ham, klubben og DCF.

Jørgen Jønsson