Måske gør et Akademiophold to cricketspillre til venner for liver

Måske gør et Akademiophold to cricketspillere til venner for livet

Har fået venner for livet og i tilgift en flot cricketuddannelse

Når de cricketinteresserede læsere har set disse linjer, er Saad hjemvendt med en god og minderig oplevelse for livet.

Uden at have talt med Saad i denne omgang, kan man via Facebook klart fornemme, at Saad virkelig har taget de ret fremmede forhold til sig, og der er nok ingen tvivl om, at dette vil hans hjemlige cricket-kammerater mærke, når der snart meldes til start på de grønne plæner.

Saad Ahmed udtaler at han virkelig har meget at takke sine trænere, hjælpere og ikke mindst kammerater for. Alt er gået så godt og positivt for ham. Os der kender Saad godt, ved hvor meget det betyder for ham, at han til stadighed udvikler sig som spiller. Vi er spændte, og nok også sikker på, at vi kommer til at se en ”forbedret” Saad, som ikke selv var helt tilfreds med sin sæson for Svanholm sidste år.

Flotte ord fra Saads værelses-kammerat

At man ofte knytter gode, og måske lange venskaber, på et 5-måneders cricketakademi er Saad og hans værelseskammerat et godt eksempel på – på Facebook skriver Ben Wilkinson meget rørende, at der nu bliver en form for tomhed, nu flyvemaskinen med Saad ombord, returnerer til Danmark.

Træningskammeraterne. Det er Saad nederst til højre ved siden af en nydelig ung dame!!

Træningskammeraterne. Det er Saad nederst til højre ved siden af en nydelig ung dame!!

”Jeg husker for 5 måneder siden, at jeg frygtede lidt, at der nu kom en dansker, der skulle være min værelseskammerat de næste måneder. Hvad mon han tænkte, og hvordan ville han falde til?  Det varede ikke længe før den flinke og høflige unge mand havde vundet mit og de andre unge på akademiets hjerte. Nu virker det faktisk som en form for tomhed, nu havde vi det lige så godt og hyggeligt. Vi er jo blevet så gode venner, og det var meget følelsesladet at sige farvel i lufthavnen” siger Ben Wilkenson.

Mon ikke de to venner mødes igen på et eller andet tidspunkt i deres cricketkarriere.

 

Jørgen Jønsson