Rejsebrev fra Herning-forældre fra  månedens U.15-EM i Rugby

Rejsebrev fra Herning-forældre fra månedens U.15-EM i Rugby

En lille rejsehilsen fra Herning-forældre fra en kombineret Cricket-og kulturoplevelse i Rugby

Når vi tit og ofte skal forklare børn og forældre hvorfor cricket er at foretrække frem for så mange andre idrætsgrene, kommer vi ofte til at fortælle, at man som cricketspiller, mere end i nogen anden idrætsgren, også oplever en masse sociale og kulturelle tiltag, som man måske kunne dele med forældrene.

DCF-redaktionen mener at nedennævnte rejsebrev, er et godt bevis på påstanden.

Smuk plantet indgangs-bold fra banen i Rugby

Smuk plantet indgangs-bold fra banen i Rugby

Den tidligere cricketspiller og mor til U.15.spilleren Daniel, Dorthe Kjær Kølbæk fortæller:

Vel hjemvendt fra månedens store cricketopgave ved U.15-EM i Rugby i England, hvor min mand Kent og jeg benyttede en uge af vores ferie, med at dele vores søns EM-oplevelse i form af en kombineret cricket-og kulturtur i Rugby og Warwickshire og omegn. En skøn uge med masser af dejlige cricket-oplevelser, og ikke mindst uforglemmelige seværdigheder. Det var skønt ar følge det danske U.15.landshold dyste med nationerne Irland, Skotland, Holland, Jersey og Guernsey. Det var virkelig hård modstand, de var oppe imod, men de kæmpede godt og alt hvad de har lært, og vi syntes at de blev bedre og bedre som turneringen skred frem. Selve Rugby er en meget lille historisk by med masser af traditioner og gamle smukke bygninger, men den er ikke mindst kendt for at være stedet, hvor selve boldspillet Rugby blev opfundet, og det endda på Rugby School, hvor ICC –cricketturneringen foregik. Der var skønne blomster over alt, og på selve skolen var der grønne planter klippet som en rugbybold.

Der blev også tid til et forældre besøg i Northampton, hvor Princess Diana ligger begravet

Der blev også tid til et forældre besøg i Northampton, hvor Princess Diana ligger begravet

 

Kulturel var vi da også. Vi besøgte på fridagen Warwick Castle, som var en stor og flot oplevelse, med et fantastisk ørneshow. Jeg tog selv på en en-dages tur til Birmingham, som er cialis reviews Englands anden største by. Det var ligeledes en stor oplevelse med alle de smukke historiske bygninger-indkøbsmekkaet The Bullring, Andy Warhol udstilling og besøg i en ægte Edwardian Tearoom, hvor man næsten kunne fornemme historiens vingesus, bare for at nævne nogle af oplevelserne. Endelig på sidste-dagen kørte vi til Althorp i Northamptonshire, hvor Diana, Princess of Wales ligger begravet på en smuk lille Ø i Oval Lake. Det var virkelig et stort øjeblik at besøge dette fantastiske sted, og jeg har aldrig oplevet en guide, der var så velfunderet om familiens historie. Man skulle tro at guiden selv havde været en del af denne historie, da hendes viden var ud over det sædvanlige.

Dorthe Kjær Kølbæk syntes de unge spillere blev bedre og bere for hver kamp

Dorthe Kjær Kølbæk syntes de unge spillere blev bedre og bedre for hver kamp

 

Forældrenes flotte fyre i rødt og sort ved U.15-EM i Rugby

Forældrenes flotte fyre i rødt og sort ved U.15-EM i Rugby

Dorthe Kjær Kølbæk