Unge Altamish Durani KB, hædret med KBs ungdomslegat

Unge Altamish Durani KB, hædret med KBs ungdomslegat

KB fik for nogle måneder siden en ny Cricketformand- John Møller, som har været formand i mange år, og har sagt ja til at blive økonomiansvarlig i Dansk Cricket-Forbund- i stedet er Shargiil Bashir blevet den nye formand, og ham er vi nogen der kender særdeles godt fra han ungdomsår i KB og på udvalgte ungdomhold. Referenten husker tydeligt, at Shargiil var noget af en leder-type, allerede som helt ung. Ikke fordi at han nu også har en central stor leder-rolle i Den Dansk Bank, at undetegnede som 50 årig god kunde i Den Dansk Bank, roser Shargiil, at nogle ville påstå, at jeg lefler for en større kreditværdighed hos banken, men i Shargiil Bashir, har KB helt sikkert fået en indsigtrig og fremsynet formand, der allerede har sørget for at KB nu har fået en flot og informativ  hjemmeside, ganske vist på Kjøbenhavns Boldklubs hovedside, men der hører cricket jo også hjemme.

Vi ønsker Shargiil  Bashir og KB tillykke, og kvitterer med en lille forsinket solstrålehistorie om en rigtig KB-dreng:

Altamish Durani, som er ægte KB-dreng hædret med klubbens ungdomslegat

Den unge talentfulde Altamish Durani, som er 16 år, blev på foråret generalforsamling i Københavns Boldklub hædret med KBs ungdomslegat.

Altamisk Durani var med til at vinde bronze sidste år med KB drengehold, ligesom han har deltaget på DCF U.15.landshold. Altamish bliver betegnet som værende et stort allround-talent, som ikke alene spillemæssig, men lige så meget socialt, hvor han er meget vellidt i klubben.

  Altamish Durani er allerede med i førsteholdet træning, er en dreng vi kommer til at høre mere om.

Jørgen Jønsson