Efter gårsdagens nederlag kunne man tænke at Skanderborg ville få det svært at sætte sig op imod AB. Men Lejf Slebsager sagde jo i lørdags “Det er kun én kamp vi har tabt”. Gangske rigtigt have Skanderborg slet ikke et problem med at vinde dagens kamp

Resten af programmet var i 1 division hvor dagens chok fandt sted i Albertslund hvor hjemmeholdet fik en pæn stor total på benene kun for at se det passeret af et Svanholm hold der plejer ikke at lave over hundrede. Forklaring ligger i at Søren Vestergaard er vendt tilbage efter en skade og maltrakterede modstanden med 127 not out og sammen ed Alan From (73*) producerede en stor gærdestand.
Kolding scorede endnu mere da de posterede 380 points men det er jo på deres egen bane. Fredericia kunne ikke opnå samme høje og svarede med 173.
KB klarede presset fra favoritværdigheden og slog Ishøj som har haft en skuffende sæson. Den sidste kamp var Køges besøg i Ålborg hvor Aalborg øjnede chancen for en sejr men Køge var for god og Ålborg er tilbage på sidstepladsen.

Elitedivisionen

AB