En god cricketkamp

Ja det var man vidne til i Glostrup da de to ubesejrede hold mødte hinanden for første gang i år. Kampen bølgede frem og tilbage før den rigtige vinder blev fundet. Der er ikke meget mellem de to hold så det var dagsformen der adskilt og derfor skal Skanderborg ærge sig over at give 33 udenoms væk og at de ikke har en fast keeper, der muligvis kunne forhindre en udenom går til grænsen.


Rizwan Mahmood var ved at komme i gang men her slog han bolden lige ud til David Borchersen

Det var Skanderborgs kastning der ikke var gennembrudsfarlig nok til at rydde de sidste Glostrup gærder da man havde 6 af dem nede for 78. Endvidere kunne man undre sig over at man tog Lars Hedegaard af straks efter han tog 3 gærder, hvilket fjernede et pres på Peter Poulsen og senere Henrik Hansen der med en gærdestand på 105 fik Glostrup på sejrs kurs.


Søren Jensen ærgrer sig over Søren Kirk blev tabt af keeperen

Glostrup valgte at gå i marken først hvilket passede Skanderborg fint. Lejf Slebsager blev forfremmet til åbningsgærde hvilket han gjorde godt så Skanderborg fik en god start men mistede 2 gærder næsten samtidigt. Det var Lars Hedegaard der med 70 points holdt sammen om halvlegen med skiftende partnere der alle bidrog med min. 20 points. På forhånd var tanken mindst 180 men da Lars Thorsen sluttede halvlegen med 2 seksere stod der 220 på tavlen.
Skanderborg fik en drømmestart i marken da Martin Jensen blev grebet uden at score. Aftab Ahmed gik frisk til sagen og scorede 36 på 30 bolde mens partneren Rasmus Kofoed scorede 2. Ved scoren faldt de begge og Skanderborg kom rigtig ovenpå da Lars Hedegaard også fik Anders Rasmussen grebet uden at score.


Glostrups Peter Poulsen

Glostrup var under pres og da Kasper Poulsen og D Borchesen gik ved 78 lugtede Skanderborg sejren. Men anfører Peter Poulsen og Henrik Hansen ville det anderledes især da Skanderborg skiftede kastere og presset forsvandt. de dominerede og Skanderborg kunne ikke finde noget modtræk. Morten Hedegård fik Henrik fanget ben for men klokken var allerede slået ved 183 da Glostrup havde overs i behold. Det var Michael Jeppesen der ved et par velvalgte grænseslag slog sejren fast.


David Borchersens pull-shot gik desværre kun opad og et let bytte for Rizwan Mahmood. Morten Kristiansen er kasteren

Der var ikke meget i pitchen for kasterne da ingen blev kastet ud. Et enkelt ben for og en løbet ud var der mens resten blev grebet.


Allan Rasmussen er grebet ud af keeperen – denne gang Søren Kirk


Michael Jeppesen slår sejren næsten fast med en sekser på Søren Kirks bekostning

Stå tidligt op i Esbjerg

Hvis man tror, at man kan nå til cricket i Esbjerg op ad eftermiddagen, så tager man fejl.

For anden spilledag i træk afsluttedes en elitedivsionskamp i Esbjerg før almindelig pausetid. Sidste uge lavede AB 46 all out på 19 overe i Esbjerg, denne uge lavede Herning på 17 overe 43 all out i samme by .

Os, der ikke har set kampene i Esbjerg plejer at komme med nogle hjemmelavede søforklaringer om, at det er nok fordi det er fugtigt tidligt om morgenen og bolden svinger en masse, når der indtræffer små scorer. For en eller anden forklaring må der jo være. Esbjerg snupper jo ikke modstanderne på udebane for disse små scorer.

– I dag var det højt klart solskin fra morgenen og ikke en dråbe fugtighed. Vi spillede bare