Elitedivisionen

Efter at KB havde vundet i Skanderborg i går var Injam Kokhar nu overbevist om at KB ikke kan rykke ned. KB’s spil mod Herning måtte være påvirket af denne kendsgerning da de smed deres gærder væk på samlebånd mod et veloplagt Herning hold. Herning skulle vise at de kunne godt i marken da det ikke fungerede mod Husum i går.


Hamad Zaman var overbevist og dommeren var enig. Det gik ud over KB’s Mohammed Farooq

KB begyndte med brask og bram men med faldet af det første gærde begyndte processionen mod klubhuset. KB havde det evne at sende bolden direkte til markspilleren og ikke i hullerne. Det gavnede især legspinneren Ihyas Saumy med 4 gærder. Kun John Møller formåede at finde huller men han løb snart tør for partnere da KB var ude for 69.


KB’s nyerhvervelse Daniel Nielsen er fanget af Michael Pedersen. Daniel som er søn af Troels Nielsen bor pt. i Wales men er i DK i søgen efter arbejde.

Det var ikke noget problem for Herning at passere for tabet af to gærder med Troels Thøgersen i sædvanlig aggressiv humør med 36.


En 4’er til Troels Thøgersen


Daniel Nielsen kastede som på græspitch hvilket gav korte bolde som her, hvor Michael Pedersen kan kun snitte bolde til Hamad Khan i slip

VIDEO 1 VIDEO 2 VIDEO 3 VIDEO 4 VIDEO 5 VIDEO 6 VIDEO 7

VIDEO 8 VIDEO 9 VIDEO 10 VIDEO 11 VIDEO 12 VIDEO 13

AB`s Bashir Shah kom ind som 5 gærde med halvdelen af overne kastet i Husum, da toget syntes at være kørt for AB. Men han holdt sammen på anden halvdel af AB`s gærdeside i denne sejtrækker af en kamp og AB kunne opnå gevinst ved at score 12 i den sidste over med Shah inde sammen med sidstemanden. Men det lykkedes ikke